Cum arată Daniela Racolța, sora lui Carmen de la Sălciua. Cât de mult seamănă cu artista

Toată lumea o cunoaște pe Carmen de la Sălciua, însă foarte puțini știu cum arată sora artistei, Daniela Racolța.

Toată lumea o cunoaște pe Carmen de la Sălciua, însă foarte puțini știu cum arată sora artistei, Daniela Racolța

Instagram

Carmen de la Sălciua este o prezență deosebită. Artista impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale spectaculoase și cu vocea de invidiat, însă foarte puțini știu că are o soră care îi seamănă perfect și îi calcă pe urme.

Cântăreața este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, dar mai publică din când în când imagini alături de sora ei.

Cum arată Daniela Racolța, sora lui Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua se mândrește cu o soră extrem de frumoasă. Se pare că Daniela a moștenit cele mai frumoase trăsături și un corp perfect, iar drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele de socializare, locul în care este foarte activă și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai frumoase momente din viața ei.

Citește și: Carmen de la Sălciua, într-o pereche de colanți mulați și provocatori. În ce ținută își face artista antrenamentele

Sora artistei se laudă cu un trup de invidiat, pe care îl scoate în evidentă prin cele mai îndrăznețe piese vestimenatare. Daniela este adepta ținutelor care îi pune într-o lumină bună cele mai frumoase forme, în special talia de invidiat, picioarele subțiri și bustul generos.

Sora lui Carmen de la Sălciua își încântă urmăritorii de pe Instagram cu poze provocatoare, care atrag imediat atenția și pun pe jar publicul masculin. Un lucru este evident, Daniela este posesoarea unor forme perfecte și nu ezită să le afișeze pe rețelele sociale.

De asemenea, printre fotografiile de pe contul său de Instagram, unde se bucură de mai bine de 17 mii de urmăritori, se numără și poze alături de cele mai importante persoane din viața ei, sora, bunica și mama acesteia.

Citește și: Carmen de la Sălciua, cu bustul acoperit doar de un buchet de lalele. Detaliul pe care l-au observat oamenii din mediul online

Din postările sale se poate observa faptul că artista are o relație specială cu sora ei și petrec foarte mult timp împreună.

"Totul ❤️", a scris Daniela la descrierea unor fotografii, unde apăreau mama, Carmen de la Sălciua, dar și bunica ei.

Nici reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu s-au lăsat prea mult așteptate la superbul portret de familie. Aceștia au ținut neapărat să le transmită celor două că au o familie foarte frumoasă și că seamănă mult.

"Sunteți o familie frumosă și talentată 👏👏🏻", "Frumoaselor!" sau "Sunteți superbe!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită laude și complimente.

Ce înălțime are Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua, pe numele său real de Carmen Maria Racolța, se numără printre cele mai sexi și frumoase artiste de la noi din țară. Aceasta surprinde de fiecare dată cu piesele sale vestimentare, dar și cu pantofii săi înalți.

Focoasa brunetă se laudă cu o garderobă impresionantă și cu pantofi cu toc de 25 centimetri, ea având o înălțime de 1,55 centimetri.

Ultimele știri