Cum arată Elwira Petre în costum de baie. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată la scurt timp de la întoarcerea din Asia Express

Mihai Petre și soția lui s-au întors de curând din Asia Express și au plecat într-o vacanță binemeritată. Elwira Petre a publicat o imagine cu ea în costum de baie.

Elwira și Mihai Petre s-au întors de curând din Asia Express

Antena 1

Elwira Petre a mărturisit că a avut nevoie de o vacanță după ce a revenit din Asia Express. Soția lui Mihai Petre s-a fotografiat purtând sutien de plajă și ochelari de soare, bucurându-se de relaxare.

„Încărcam baterii! Ca să-ți revii după Asia Express Romania ai nevoie de o vacanța lungă”, a scris dansatoarea în dreptul fotografiei în care apare zâmbind cu gura până la urechi.

Printre cei care au comentat la fotografia publicată de Elwira Petre s-a numărat estera Buble, coechipiera Lidiei Buble din sezonul 4 Asia Express:

„Daaa, cunoaștem sentimentul!!! Să faci duș când vrei, să stai când vrei, etc. etc.

Fanii i-au urat frumoasei dansatoare „vacanță plăcută”.

Citește și: Elwira și Mihai Petre se mândresc cu două fiice superbe. Cum arată acum Catinca și Ariana

Elwira și Miahi Petre sunt concurenți în sezonul 4 Asia Express

Elwira și Miahi Petre sunt unii dintre concurenții sezonului 4 de Asia Express. Cei doi au mărturisit că această experiență este o provocare în care tăiești într-o zi cât alții în zece.

"De foarte multe ori ne-am întâlnit cu un refuz, nu sunt oameni aici pe străzi, au o oră când intră în casă și nu mai ies, iar orașul este pustiu și-atunci îți este foarte greu să găsești cazare. De foarte multe ori, când trebuie să luăm autostopul, mașinile nu se opresc, toată lumea e precaută, se simte lucrul ăsta. Noi simțim pe pielea noastră. Ei sunt destul de prietenoși, dar probabil asta e o piedică mare aici, în momentul ăsta", a declarat Elwira Petre.

"E frustrant și se simte frica, încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (...) Ne spun: 'OK, v-am fi luat în condiții normale, dar având în vedere coronavirusul, n-avem cum'. Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu", a precizat Mihai Petre.

Înainte de a participa la Asia Express, Elwira Petre a fost invitată la Chefi la cuțite, unde a gătit și unde și-a spus povestea de viață:

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

„Sunt mamă, sunt antrenor de dans, sunt dansatoare, sunt soție. Sunt un fel de robot multitasking, fiindcă fac de toate, asta sunt eu. Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre la Chefi la cuțite.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri