Căutare Live

Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți

Virgil Ianțu este tatăl unei superbe fete de 16 ani, care este o adolescentă în toată regula. Prezentatorul TV este discret când vine vorba de viața de familia, însă din când în când mai postează fotografii cu cea mai de preț comoară. Tânăra Jasmina este activă pe rețelele de socializare și își încântă admiratorii cu fotografii din viața personală.

Virgil Ianțu este tatăl unei superbe fete de 16 ani, care este o adolescentă în toată regula. Prezentatorul TV este discret când vine vorba de viața de familia, însă din când în când mai postează fotografii cu cea mai de preț comoară.

Hepta

Din relația cu Roxana Alexandru a luat naștere Jasmina Ianțu. Cu niște ochi negri pătrunzători, copila de altă dată s-a transformat parcă peste noapte într-o adevărată tânără extrem de frumoasă, cu trăsături delicate.

Cum arată Jasimna, fiica prezentatorului Virgil Ianțu, în costum de baie

Jasmina Ianțu este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, iar frumusețea sa i-a cucerit pe fani. Jasmina a devenit una dintre cele mai frumoase adolescente, iar părinții ei sunt mândri de ea.

Tânăra a fermecat oamenii din mediul online cu frumusețea ei, dar și cu pozele perfecte. Acesta pare că știe să pozeze din toate unghiurile exact cum trebuie, ca un model profesionist. La cei 16 ani, adolescenta este de o frumusețe răpitoare și impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale spectaculoase.

Citește și: Puțini știu cât e de frumoasă. Cum arată și cu ce se ocupă Roxana, partenera lui Virgil Ianțu

Fiica prezentatorului TV a moștenit frumusețea de la ambii părinți, iar acest lucru este foarte ușor de remarcat.

Citește și: Virgil Ianțu vorbește despre perioada de carantină și diagnosticul de coronavirus. Reacția lui după autoizolare

Virgil Ianțu se mândrește cu o carieră răsunătoare în televiziune și muzică, dar și cu o familie superbă. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana Alexandru, femeia care l-a cucerit cu mai bine de 18 ani în urmă și cea care i-a dăruit un copil.

Cum s-a cunoscut Virgil Ianțu cu logodnica lui, Roxana Alexandru

La vârsta de 49 de ani, Virgil spune că pentru el căsătoria nu arată așa cum o impun legile, prin cununie civilă înainte de cununie religioasă. El și-ar fi dorit să se cunune doar religios cu Roxana, dar acest lucru nu este posibil fără o cununie civilă. Astfel, fostul prezentator spune că a ales să se bucure de relația cu partenera lui și fiica lor în vârstă de 15 ani, fără să fie legați printr-o hârtie.

Virgil și logodnica sa s-au cunoscut în urmă cu 18 ani, când amândoi lucrau pe același proiect de televiziune. Roxana făcea parte din echipa de producție, iar Virgil era prezentator.

Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți, ieșind în zilele de weekend împreună, la plimbări și bucurându-se de cafea în diminețile leneșe.

Cât a crescut fiul Cristinei Ich și a lui Alex Pițurcă. Noah are ochii albaștri ca un ocean și părul creț ca mama sa... Bianca Drăgușanu, aproape de un accident vestimentar. Ce a lăsat la vedere sutienul mult prea mic purtat la plajă...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x