Căutare Live

Virgil Ianțu vorbește despre perioada de carantină și diagnosticul de coronavirus. Reacția lui după autoizolare

Virgil Ianțu, cunoscutul prezentator TV, a fost diagnosticat cu COVID-19 la începutul lunii octombrie.

Virgil Ianțu vorbește despre perioada de carantină și diagnosticul de coronavirus. Reacția lui după autoizolare

hepta.ro

După primirea diagnosticului, Virgil s-a carantinat pentru 14 zile. Perioada grea de izolare l-a determinat pe acesta să împartă momentele mai puțin plăcute din viața lui cu cei 38,1 mii de urmăritori pe Instagram.

Virgil Ianțu, deși a fost foarte atent încă de la declanșarea pandemiei, respectând mereu regulile de distanțare și igienă, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la începutul acestei luni. Chiar dacă el se confruntă cu o formă ușoară a bolii, prezentatorul TV a rămas în izolare.

El a ținut să le multumească tuturor cadrelor medicale, în special celor care l-au ajutat, fiind mult mai conștient de lupta medicilor în această perioadă. Totodată, în primele declarații ale sale, Virgil îi îndemna pe privitori să se protejeze cât mai bine împotriva acestui virus.

Într-un video postat pe pagina sa, Virgil a povestit că acum e bine, s-a recuperat. El s-a simțit mai rău doar în primele 3 zile, iar apoi a început să își revină treptat. Din nefericire, și fetița lui a fost testate pozitiv cu coronavirus și a stat și ea în izolare la domiciliu.

“Nu știu câtă lume realizează cât efort și prin ce trec acești medicii”, a adăugat Virgil.

Mario Fresh i-a răspuns lui Alex Velea după cel mai recent vlog. Cum se încheie relația lor... Alexandra şi Ionuţ Bodi, regii TikTok-ului. Imagini din casa celor mai populari soți de pe rețeaua de socializare...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri