Cum arată Flavia Mihășan cu câteva zile înainte de a naște: „Nu știu când au trecut 9 luni”

Flavia Mihășan a ajuns în luna a noua de sarcină și mai are extrem d epuțin până când va putea să-și țină băiețelul în brațe.

Flavia Mihășan s-a fotografiat cu câteva zile înainte de a naște

Instagram

Flavia Mihășan a publicat pe Instagram o imagine în care își ține mâna pe burtică. Îndrăgita dansatoare și-a anunțat fanii că în câteva zile va naște, pentru că a ajuns în luna a noua de sarcină, deși nu știe când a trecut timpul:

„În câteva zile vine bebe...nu găsesc cuvintele care să descrie emoția și bucuria cu care îl așteptăm”, a scris Flavia Mihășan.

De asemenea, emoția venirii pe lume a băiețelului cel mic, se împletește cu aniversarea băiețelului cel mare, care în curând va împlini 2 ani:

Încă mă întreb cum au trecut cele 9 luni de sarcina, dar după mă uit la Carol care în puțin timp împlinește 2 ani, care e băiețel în toată regula deja și simt un alt val de emoție...2 ani. Când?!

Citește și: Flavia Mihășan, acoperită doar de un văl în luna a șaptea de sarcină. Cum s-a fotografiat dansatoarea

Fanii au fost încântați să o vadă pe Flavia Mihășan cu puțin timp înainte de a naște și i-au urat sarcină ușoară.

Povestea de dragoste dintre Flavia Mihășan și Marius Moldovan

Flavia și Marius s-au cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului Mamma mia, acolo unde au avut amândoi roluri principale. Relația lor a început în anul 2018, iar dragostea dintre ei a dat forma familiei frumoase de azi.

Citește și: Flavia Mihășan, Marius Moldovan și fiul lor, Carol, poză cu mii de aprecieri pe Instagram. Ce mesaj a transmis dansatoarea

Marius Moldovan este de profesie dansator, este născut și crescut la Bistrița, dar studiile le-a făcut la Cluj. Marius are la activ numeroase apariții în reclamele tv, dar acum pare din ce în ce mai dedicat familiei sale, dovadă fiind nenumăratele situații în care a fost surprins de fotografi în compania lui Carol, fiul său.

Flavia Mihășan, comparație între cele două sarcini

Dansatoarea a făcut o comparație între cele două sarcini:

„Prima cred că a fost mai grea din punct de vedere emoțional, pentru că îmi făceam tot felul de gânduri, iar a doua mi s-a părut un pic mai ușoară emoțional, dar mi-a fost un pic rău la început, ceea ce la sarcina cu Carol nu s-a întâmplat. Vom fi mult mai relaxați. La prima naștere am fost terminată psihic.

Întrebată dacă are de gând să mai încerce să facă și o fetiță, Flavia Mihășan s-a declarat fericită de faptul că este mamă de băieți.

Citește și: Ce spune Flavia Mihășan despre a doua sarcină. Cât a luat în greutate dansatoarea și ce dificultăți a întâmpinat

Dansatoarea a povestit că a fost o mare bucurie în familia ei la auzul veștii că va mai avea un băiețel:

„Noi ne-am propus să facem doi copii. Faptul că și al doilea este băiețel este superb, noi asta ne-am dorit. Nu puteam să verbalizez că dacă era fetiță era aiurea, dar așa când am aflat că e tot băiețel am spus că este perfect, vor crește împreună, vor avea probabil aceleași pasiuni. Și nu o să abuzeze nimeni de parfumuri, farduri, genți”, potrivit Spynews.

Ultimele știri