Cum arată "Frumușica" la 53 de ani, fără pic de machiaj sau editări. Julia Roberts, impecabilă

Deși sunt mulți cei care i-au contestat frumusețea, de-a lungul carierei sale, Julia Roberts a fascinat deopotrivă femeile și bărbații cu trăsăturile sale fizice.

La cei 53 de ani proaspăt împliniți, actrița din "Pretty Woman" radiază

Hepta

A fost una dintre cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood, iar revista People a desemnat-o de cinci ori cea mai frumoasă femeie din lume. Recent, paparazzi au surprins-o pe Julia Roberts într-una din zilele normale din viața ei, iar fanii au rămas impresionați de pozele obținute.

La cei 53 de ani proaspăt împliniți, actrița din "Pretty Woman" radia. Și nu intrase înainte pe mâna specialiștilor in machiaj și coafură.

Pentru a obține look-ul emblematic pe care îl afișează de ani buni, s-a spus că Julia ar fi făcut o rinoplastie. Roberts nu a confirmat niciodată că și-ar fi operat nasul, ci dimpotrivă, a fost rezervată când i s-au adresat întrebări despre operațiile estetice.

"Sunt de părere că trebuie să faci orice funcționează mai bine pentru tine. În cazul meu, mă bazez pe genele bune și pe multe îmbrățișări și săruturi de la soțul meu," a spus ea.

Întrebată de editorii revistei "InStyle" la ce secrete de frumusețe apelează pentru a-și păstra înfățișarea tinerească, actrița de Oscar a povestit că se spală pe dinți cu praf de copt, un truc învățat de la bunicul ei.

"Sunt fericită dacă am timp să mă dau cu cremă și balsam de buze. Când trebuie să mai îmbraci alți trei oameni în afară de tine, trebuie să renunți la anumite lucruri", a explicat ea despre viața de mamă cu profesie.

Ultimele știri