Cum arăta Gina Pistol în copilărie. Imaginea de colecție care a înduioșat inima internauților

Gina Pistol a înduioșat inima prietenilor virtuali cu o imagine din copilărie, care nu a putut trece neobservată.

Gina Pistol a înduioșat inima prietenilor virtuali cu o imagine din copilărie, care nu a putut trece neobservată

Antena 1

Gina Pistol se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate vedete de la noi din țară. Aceasta a câștigat simpatia publicului prin aspectul său fizic și prin energia pozitivă pe care o emană de fiecare dată în cadrul emisiunii "Chefi la cuțite".

Citește și: Gina Pistol, imagine nemaivăzută până acum, alături de Smiley. Ipostaza înduioșătoare în care s-au lăsat fotografiați cei doi

Vedeta și-a obișnuit publicul și telespectatorii cu stilul său vestimentar, dar și cu aspectul impecabil. Deși este cunoscută de foarte multe persoane, puțini știu cât de adorabilă era în copilărie.

Cum arăta Gina Pistol în copilărie

Gina Pistol a devenit recent mămică, iar experiența o încântă maxim și îi aduce aminte de copilăria sa. De curând, frumoasa blondină a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie cu ea de când era foarte micuță.

Fotografia a fost postată prin intermediul unui InstaStory și a atras imediat atenția celor 1.3 milioane de urmăritori. Un lucru este evident, Gina Pistol a fost o fetiță extrem de adorabilă și frumoasă, iar poză a înduioșat inima internauților.

Se pare că Gina Pistol își aduce aminte cu drag de cele mai frumoase momente ale copilăriei sale, mai ales de când o are pe micuța Josephine, care îi ocupă o mare parte a timpului și îi bucură sufletul în fiecare zi.

Deși timpul a trecut, vedeta și-a păstrat cele mai frumoase trăsături ale feței și se mândrește cu acest lucru de câte ori are ocazia. Mai mult decât atât, în imagine frumoasa blondină avea o privire de-a dreptul adorabilă și inocentă.

Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol

De curând, Gina Pistol a dezvăluit faptul că micuța sa seamănă mai mult cu iubitul său. Întrebată de prietenii virtuali despre acest lucru, vedeta a decis să răspundă curiozităților acestora și a spus totul.

Prezentatoarea Chefi la Cuțite și Smiley au devenit părinți la începutul lunii martie, iar acest lucru le-a adus cea mai mare fericire și cel mai frumos cadou.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, povestea unei minuni. Ce îi leagă pe cei doi îndrăgostiți și cum a fost întâlnirea cu fiica lor

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Așadar, Josephine Ana reprezintă o adevărată minune în viața celor doi îndrăgostiți.

Ultimele știri