Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Cum arată Jane Seymour în costum de baie la 69 de ani. Actrița a uimit o lume întreagă

Actrița Jane Seymour, cunoscută drept fosta fată Bond, dar, mai ales, pentru rolul ei celebru din serialul „Dr Quinn, Medicine Woman” arată senzațional la 69 de ani. Jane Seymour, actrița din Dr. Quinn, spune că, la cei 69 de ani, se simte mai atrăgătoare decât a fost vreodată.

Cum arată Jane Seymour în costum de baie la 69 de ani. Actrița a uimit o lume întreagă

Actrița a postat pe Instagram un videoclip în care aleargă pe scări pentru a se antrena. Aceasta a spus că făcând astfel de exerciții în mod repetat a ajuns la silueta dorită.

Jane Seymour se naşte pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia. În 1973 devine fata Bond în filmul "Pe cine nu laşi să moară" (Live and Let Die), unde joacă alături de Roger Moore, apoi este distribuită în serialul "The Odine Line" (1973) şi, în acelaşi an, apare în seria "Frankenstein: The True Story". În 1982, câştigă un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune "La est de Eden", iar în 1988 este recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din "Onassis: The Richest man in the World". În acelaşi an este nominalizată la premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din "War and Remembrance".

Între 1993 şi 2001 joacă în serialul de succes "Dr.Quinn", unde interpretează o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur. În 1996 câştigă Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din "Dr. Quinn".

Recomandari