Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lidia Buble, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum arată vedeta, fără strop de machiaj. Artista și-a uimit fanii | Foto

Este tânără, frumoasă foc şi se bucură de un succes răsunător. Lidia Buble este una dintre artistele de la noi care, nu de puţine ori, s-a lăsat văzută de fanii săi fără strop de machiaj. Iar reacţiile nu au întârziat să apară.

Lidia Buble

Nu este un secret faptul că Lidia Buble este una dintre cele mai celebre și îndrăgite cântărețe din România.

De când a debutat în lumea muzicii, artista se bucură de un succes excepțional și se poate lăuda cu o mulțime de fani pe rețelele de socializare. Pe lângă vocea sa inconfundabilă, fanii săi o apreciază și pentru frumusețea ei debordantă.

Pepe, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste! Ce cuvinte i-a transmis soţiei sale

Lidia Buble s-a afișat fără urmă de machiaj

Prin prisma carierei sale, mulți ați văzut-o pe Lidia Buble aranjată din cap până în picioare, lăsându-se de fiecare dată pe mâinile celor mai buni profesioniști. Fie că este vorba despre haine, coafură sau machiaj, artista s-a afișat de fiecare dată cu un look perfect.

Lidia Buble, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum arată vedeta, fără strop de machiaj. Artista și-a uimit fanii | Foto

Cea mai sexy apariție a Anamariei Prodan în costum de baie. Impresara și-a etalat trupul în toată splendoarea | Foto

Recent, Lidia Buble a demonstrat că nu are nicio problemă în a se afișa public cu tenul lipsit de machiaj. Având în vedere că își ia fanii peste tot, bineînțeles, prin intermediul Internetului, aceștia au „însoțit-o” pe celebra cântăreață la sala de sport, vedeta alegând să le împărtășească câteva imagini cu antrenamentele sale.

Pe lângă faptul că internauții i-au putut admira în voie trupul demn de invidiat, având o siluetă ca trasă prin inel, aceștia au avut posibilitatea de a o vedea pe Lidia Buble complet naturală. Și chiar au ce vedea, căci artista este la fel de frumoasă atât cu, cât și cu fără machiaj!

Recomandari