Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut senzație cu personajele Horia Brenciu și Delia

Încă de când au intrat pe scenă, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut unul dintre cele mai savuroase momente de la "Te cunosc de undeva!". Personajele pe care le-au interpretat cei doi sunt Delia și Horia Brenciu, iar melodia "Inima nu vrea" a fost una pe gustul lor.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut senzație cu personajele Horia Brenciu și Delia
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut senzație cu personajele Horia Brenciu și Delia

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Cei doi simpatici de la "Te cunosc de undeva!" au avut o misiune foarte grea din partea ruletei. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în celebrul Horia Brenciu și frumoasa Delia.

Artiștii au repetat în amănut fiecare mișcare a celor două personaje și au reușit să facă unul dintre cele mai remarcabile momente de pe scenă, realizând o atmosferă unică.

Personajele au fost unele dificile, însă Cristi Iacob i-a învățat pe cei doi glumeți cele mai lascive mișcări ale Deliei și modul în care dansează Horia Brenciu.

Momentul lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu a stârnit păreri contradictorii in juriu

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut un moment spectaculos din perspectiva lui Aurelian Temișan, însă au existat și jurați care nu au fost de aceeași părere.

"Un moment foarte rotund, sunt puțin șocat. Ați avut muzică, mișcări, tot. Eu sunt mulțumit cu show-ul vostru de azi", le-a mărturisit Aurelian Temișan, suprins de prestația celor doi.

Citește și: Maria Dragomiroiu și Raoul ar fi fost mândri! Liviu și Andrei Ștefănescu au făcut show la „Te cunosc de undeva”

Andreea Bălan și Cristi Iacob au fost de o altă părere. Aceștia au cosiderat că Horia Brenciu nu a fost suficient de energic, iar Delia nu a fost senzuală.

"Sunteți dăguți, simpatici, frumușei, însa nu am ce sa zic mai mult. Mi-ar fi plăcut ca Horia sa fie mai energic, iar Delia mult mai senzuală. Ați fost OK-iuț.", a spus Andreea Bălan în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!".

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Monica Anghel și Marcel Pavel au făcut show cu personajele Sofia Vicoveanca și Andr... Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Jojo a intrat în pielea lui John Lennon și s-a descurcat excepțional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x