Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Cum arată mama lui Alexandru Cumpănașu! Fotografia a stârnit numeroase reacții

Recent, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra despre care se crede că a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, a postat o fotografie în care apare alături de mama sa.

Alexandru Cumpănașu, alături de mama sa

Alexandru Cumpănașu este extrem de activ pe rețelele de socializare și postează des mesaje despre familia Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

CUM ARATĂ MAMA LUI ALEXANDRU CUMPĂNAȘU

Unchiul fetei a încercat să facă o anchetă în paralel cu autoritățile și a dezvăluit faptul că există numeroase nereguli la dosarul crimelor de la Caracal.

citește și: Cazul Caracal: Bomba momentului! Cine este Gheorghe Dincă, de fapt! Secrete din trecut au fost dezvăluite! L-a bătut pe fiul ministrului Apărării

Tot Alexandru Cumpănașu este cel care a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre dispariția celor două victime ale lui Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Cum arată mama lui Alexandru Cumpănașu! Fotografia a stârnit numeroase reacții

Alexandru Cumpănașu, alături de mama sa

Bucurându-se de multă simpatie și susținere din partea publicului, Alexandru Cumpănașu a candidat și la alegerile prezidențiale. Chiar dacă nu a avut un rezultat spectaculos, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu își continuă lupta pe pagina sa de Facebook, acolo unde postează des mesaje și clipuri video.

citește și: Ce tatuaj și-a făcut Gheorghe Dincă, în zona intimă! Detaliul ce i-a oripilat pe anchetatori

Recent a postat și o fotografie în care apare alături de mama sa, iar poza a făcut senzație.

„Vă mulțumim doamna Cumpănașu pentru că ne-ați dat în dar un om bun, cu sufletul mare și iubitor de țară și de copii ROMÂNIEI. Suntem mîndri de ce patriot avem, și luptător, vă iubesc pe toți”, „Doamna scumpa, sa fiti mandra de fiul d-voastra,este un adevarat luptator, viteaz, darz, ambitios, mare patriot. Adevarul este ca foarte multi romani nu l-au cunoscut pana acum.Nu au stiut adevarul despre dansul, ce a facut pentru tara...Felicitari, dna scumpa!”, acestea sunt doar câteva din mesajele primite de Alexandru Cumpănașu la poza postată pe profilul său de Facebook.

Recomandari