Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Pe Sorin Bontea îl cunoaște toată lumea, dar știați cum arată mama lui? Seamănă ca două picături de apă! | FOTO

Toată lumea îl cunoaște pe Sorin Bontea. Dar câtă lume știe cum arată mama vedetei și cum se comportă cu fiul ei?

Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea le-a făcut o adevărată surpriză fanilor săi de pe Instagram și le-a prezentat-o pe cea care i-a dat viață.

Astfel, Sorin Bontea a scris pe rețelele de socializare: ”Mama. Ma sună și acum să mă întrebe daca am mâncat.”

Juratul de la "Chefi la cuțite" a menționat, cu alte cuvinte, că mama sa îi poartă și acum de grijă, exact ca în copilărie, deși se află la vârsta maturității.

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Juratul emisiunii "Chefi la Cuțite" se ocupă de cea mai mare pasiune a sa! | Video

Fanii lui Sorin Bontea au apreciat postarea cu mii de like-uri și sute de comentarii. ”Adevărat 👏👏 suntem copiii lor până ne părăsesc…nu contează ce vărstă avem. 😔 Să-i dea Dumnezeu sănătate… să vă întrebe în continuare 👏👏😍😍😍” sau ”Să vă trăiască sănătoasă și mulți ani înainte până ai cui mai spune MAMA este bucurie. Eu n-am cui mai spune MAMA și este o tristețe mare 😢”, au comentat internauții.

Chef Sorin Bontea, dezvăluiri despre copilăria sa

De altfel, Chef Sorin Bontea a vorbit despre copilăria sa, recunoscând că nu a fost un ”cumințel”.

”Când eram eu mic, îmi aduc aminte că trebuia să iau sifoane în permanenţă. Mă trimitea tata sâmbăta şi duminica la sifoane, erau nişte sticle grele pe vremea aia. Mergeam prin parc, dar mi se părea drumul foarte lung de acasă până la sifon. Pe vremea când eram eu copil, puşti, stăteam foarte mult pe afară, neavând altceva de făcut, şi jucam „baba oarba“, „baba cloanţa“, „nouă pietre“, „raţele şi vânătorii“.
N-am fost cuminţel când eram mic. Ca orice copil, mai făceam şi tâmpenii. M-am căţărat într-un copac şi mi-a intrat un ciot în picior. Mergeam foarte mult cu bicicleta, cădeam, mă juleam, am sărit din tramvai o dată. Mai plecam de acasă.”
a precizat Sorin Bontea.

Pe Sorin Bontea îl cunoaște toată lumea, dar știați cum arată mama lui? Seamănă ca două picături de apă! | FOTO

Cine este soţia lui chef Florin Dumitrescu şi cum a început iubirea lor: "Ea era pentru mine «Fructul interzis"

S-a angajat la vârsta de 16 ani ca ajutor de bucătar, iar primii bani i-a cheltuit cu fetele, dar a dat și în casă.

”La muncă, m-am angajat la 16 ani. Eram ajutor de bucătar. Cred că i-am cheltuit cu fetele, iar o parte i-am dat în casă, clar, pentru că aşa era la noi, se dădeau în casă banii.

Ca în orice meserie, înveţi. Toţi au mai gătit ceva pe acasă, dar ea, ca meserie, o înveţi doar într-un restaurant când începi să o faci profesionist.”, a mai spus acesta.

Recomandari