Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cine este soţia lui chef Florin Dumitrescu şi cum a început iubirea lor: "Ea era pentru mine «Fructul interzis"

Florin Dumitrescu este o figură extrem de populară în showbiz-ul românesc, însă nu multe persoane știu cine este soția celebrului bucătar.

Chef Florin Dumitrescu si sotia

Misterioasa doamnă Dumitrescu este Cristina Sima, o blondă sexy și inteligentă, de 38 de ani, pe care soțul o alintă Zelda. Ea este jurnalistă și a lucrat pentru o revistă de modă din România, însă acum este autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog.

Cristina și Florin Dumitrescu s-au cunoscut în 2010, când frumoasa blondă i-a trecut pragul resturantului pentru a afla mai multe despre mâncarea pe care el o pregătește. Bucătarul s-a îndrăgostit pe loc de tânără și i-a pregătit un desert care să o dea pe spate.

Cine este soţia lui chef Florin Dumitrescu şi cum a început iubirea lor: "Ea era pentru mine «Fructul interzis"

Florin Dumitrescu, dezvăluire neașteptată pentru fanii Chefi la cuțite: „Visul meu acum este să am posibilitatea să-mi duc fetele la altar”

Nerăbdător să o întâlnească din nou, Dumitrescu i-a cerut prietenia pe Facebook chiar în ziua următoare, susținând că i-a fost sugerată de platforma de socializare.

Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine ,,Fructul Interzis și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon.

Cine este soţia lui chef Florin Dumitrescu şi cum a început iubirea lor: "Ea era pentru mine «Fructul interzis"

Chef Florin Dumitrescu, mesaj controversat! Ce a dezvăluit, chiar înainte de sezonul 8 Chefi la cuțite: „Vă zic doar atât: nu mai suferiți”

La 3 ani de la prima întâlnire, s-a născut prima fetiță a cuplului, pe care au botezat-o Ava, iar la 4 ani, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie extrem de restrânsă dar de poveste. Potrivit declarațiilor soțului, Zelda este extrem de punctuală, dat fiind faptul că nici măcar la nuntă nu a întârziat un minut.

"Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!", a mărturisit Florin.

Cine este soţia lui chef Florin Dumitrescu şi cum a început iubirea lor: "Ea era pentru mine «Fructul interzis"

Chef Sorin Bontea, accident grav! Fanii s-au îngrozit când au văzut imaginile: „O fi semn pentru sezonul 8?”

Cristina și Chef Florin Dumitrescu au două fetițe împreună

Ava Elisabeta, primul copil al cuplului a venit pe lume în 2013, iar în 2015, s-a născut și și cea de-a doua fetiță a cuplului, Mia Victoria Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu este foarte recunoscător pentru familia frumoasă pe care o are.

Cine este soţia lui chef Florin Dumitrescu şi cum a început iubirea lor: "Ea era pentru mine «Fructul interzis"

Primele imagini din sezonul 8 Chefi la cuțite! Schimbările neașteptate observate de fani. Ce este diferit

"Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum. Dar cel mai important pentru mine şi momentele în care mă simt un adevărat învingător sunt acestea, în care dragostea învinge. Am o familie foarte frumoasă şi mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoasă. Iubitele mele, vă mulţumesc pentru tot ceea ce sunteţi. Aţi reuşit să mă faceţi să mă simt un bărbat împlinit şi să depăşim toate momentele mari din viaţa mea, iar reţeta succesului sunteţi voi. Vă iubesc mult”, a declarat bucătarul în 2015, când s-a născut cel de-al doilea copil al cuplului.

Cele două fetițe ale lui Chef Florin Dumitrescu sunt pasionate de gastronomie

Recent, soția lui Florin Dumitrescu a povestit că fetițele sale sunt atrase de bucătărie și îi ajută la gătit.

Ea este de părere că pasiunea pentru mâncare a fost moștenită de fete, care sunt un ajutor de nădejde și au învățat cum să facă deserturi și chiar participă la pregătirea micului dejun. Prepararea omletei este treaba lor în fiecare dimeneață, iar în zilele libere pregătesc împreună biscuiți și turtă dulce, ceea ce a devenit o tradiție de familie.

Cine este soţia lui chef Florin Dumitrescu şi cum a început iubirea lor: "Ea era pentru mine «Fructul interzis"

Florin Dumitrescu și-a lăsat mustață și s-a apucat de dansat! Cum arată acum juratul emisiunii Chefi la cuțite

Ava, care este mai mare deja este mâna dreapta a tătălui și îi spală fructele, legumele, îi rupe pătrunjelul de pe crenguțe, sau îi curăță usturoiul.

În 2018, Cristina i-a demonstrat celebrului Chef că și ea poate și a urmat un curs de gătit dulciuri raw-vegan.

Recomandari