Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Fiica Antoniei s-a transformat într-o domnișoară superbă! Cum arată azi Maya

Antonia a reușit să-și pună fanii de pe Instagram pe jar, atunci când a postat o poză cu cei trei copii ai săi! Mulți s-au mirat de modul în care s-a schimbat Maya, fata cântăreței!

Cum arată azi Maya, fiica celebrei cântărețe Antonia

Antonia are trei copii superbi și frumoasa artistă nu ratează vreo ocazie ca să se laude cu ei, pe paginile sale oficiale de Facebook și Instagram.

Antonia are trei copii superbi! Maya face senzație pe Instagram

Recent, cântăreața a vrut să arate tuturor ce mari și voinici s-au făcut copiii săi.

Totuși, în mod inevitabil, atenția tuturor s-a îndreptat asupra fetiței acesteia, Maya! La aproape zece ani, copila nu numai că este adesea lăudată pentru modul în care arată, dar îi uimește pe toți cu faptul că seamănă izbitor de mult cu mama sa, dar și cu cei doi frățiori mai mici, Dominic și Akim!

citește și: Antonia, propunere indecentă de la un fan de pe Instagram! Ce i-a cerut bărbatul

„Doamne ce copii frumosi😙😙”, „Cei mai frumoși copii 😍😍 multă sănătate, fericire și să vă aducă numai bucurii 😘🤗❤️”, „Perfecți 💋”, „Sunt superbi!”, „Frumoși toți, ca tine 💋😘😘😘”, „Superbi! Sa va trăiască”, iată doar câteva dintre reacțiile fanilor pe pagina de Instagram a frumoasei Antonia.

Proud mommy of 3!

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

Unii, ceva mai puțin informați despre viața de familie a cântăreței, au fost chiar surprinși și s-au întrebat dacă cei trei copii sunt toți ai vedetei!

citește și: Antonia, cea mai fierbinte poză de până acum! Ce defect are artista pe posterior! Fanii au reacționat imediat: „Ești bestială”

În data de 28 august 2010, adică în urmă cu aproximativ zece ani, frumoasa Antonia o aducea pe lume pe fiica sa, Maya Rosaria Castellano.

Apoi, în decembrie 2014, Antonia (aflată într-o relație cu Alex Velea) l-a născut pe Dominic și, doi ani mai târziu, a apărut și Akim.

Recomandari