Căutare Live

Cum arăta Mircea Radu în adolescență. Imaginea cu înduioșătoare cu prezentatorul TV a atras toate privirile

Mircea Radu a publicat pe contul de Instagram o imagine înduioșătore cu el din adolescență. Celebrul prezentator TV a atras toate privirile cu postarea sa neașteptată, care a strâns o mulțime de like-uri.

Mircea Radu a publicat pe contul de Instagram o imagine înduioșătore cu el din adolescență.

Hepta/Instagram

Mircea Radu este o figură foarte cunoscută în lumea mondenă, chiar dacă a decis să se retragă din televiziune o perioadă de timp. Acesta a impresionat cu aparițiile sale de pe micile ecrane ale televizoarelor și cu talentul său înnăscut de prezentator.

Deși a dispărut din luminile reflectoarelor, prezentatorul TV nu ezită să interacționeze cu prietenii din mediul virtuali, locul în care este destul de activ și își ține la curent urmăritorii cu cele mai importante evenimente din viața lui.

Printre postările cu care și-a obișnuit fanii, Mircea Radu a luat pe toată lumea prin surprindere cu o imagine din perioada Revoluției, de când era doar un adolescent. Imaginea a fost remarcată imediat, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Cum arăta Mircea Radu în adolescență

Înainte de sărbătorile de iarnă, Mircea Radu a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu el din adolescentă. Se pare că prezentatorul TV era un tânăr chipeș, brunet și cu o privire pătrunzătoare.

Citește și: Cum mai arată Mircea Radu. Prezentatorul a marcat o apariție rară la televizor

Timpul a trecut, însă Mircea Radu nu s-a schimbat prea mult de atunci. La cei 53 de ani, acesta reușește să surprindă în continuare cu aspectul său fizic.

Postarea a strâns mai bine de 900 de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea prietenilor online.

„Tinerețe ce frumoasă ești”, „Eram tineri, plini de speranță, dar din păcate nu suntem prea departe de atunci, părerea mea. 😥”, „Anii cei mai frumoși”, „Frumos atunci, frumos acum”, „Domnu' Mircea, bre, da' frumos mai erai ❣” sau „O privire..."hotărâtă"! 😊”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită cuvinte frumoase și complimente.

Mircea Radu se mândrește cu o familie superbă

Citește și
pacient si doctor la control de ureche
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
bebelus stand pe telefonul mobil
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
Mai multe articole

În prezent, Mircea Radu are doi copii, Tudor, în vârstă de 7 ani, și Clara, în vârstă de 3 ani, și dorește să le ofere cea mai bună educație, îngrijindu-se atent de mediul în care îi crește pe micuți. Prezentatorul TV este căsătorit cu Raluca Olaru, medic oncolog, cei doi fiind căsătoriți din 2013.

Citește și: Cum arăta Andreea Marin în copilărie și adolescență. Fotografiile de colecție publicate de vedetă: „Am lăsat lacrimile să curgă”

Din cauza situației actuale, Mircea Radu s-a mutat încă de la începutul acestui an la Piatra-Neamț pentru că soția sa e angajată acolo. În ultimele luni, el a lucrat de acasă, s-a preocupat de îngrijrea și educația copiilor în timp ce soția sa a luptat în prima linie împotriva coronavirusului.

Prezentatorul TV s-a numărat printre cei mai râvniți burlaci din televiziune, însă Raluca Olaru a reușit să-l cucerească și să întemeieze o familie frumoasă alături de el. Acum, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură din plin de momentele speciale alături de micuții lor.

Mircea Radu este foarte discret și preferă să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, motiv pentru care nu publică imagini cu soția și cei doi copii ai săi.

Luis Gabriel și Haziran au publicat cea mai emoționantă fotografie de când au aflat că vor fi părinți. Cum arată burtica... Prinţul Andrew renunţă la titlurile sale militare, după ce a fost acuzat de „agresiune sexuală”. Ce mesaj oficial a fost...
Ultimele știri