Yanet Garcia este acum cea mai sexy prezentatoare meteo din Mexic, însă nu a arătat tot timpul așa. Transformarea e incredibilă

Yanet Garcia este prezentatoarea meteo care uimește oamenii din întreaga lume. Formele sale apetisante o ajută să rămână pe primul loc în preferințele publicului larg. Mexicanca este cea mai sexy prezentatoare la ea în țară, dar și la nivel mondial, însă nu a arătat tot timpul așa. Transformarea prin care a trecut este incredibilă.

Yanet Garcia este acum cea mai sexy prezentatoare meteo din Mexic

Instagram/iamyanetgarcia

Yanet Garcia este considerată a fi cea mai sexy prezentatoare meteo în Mexic, dar și în lume.

Superba brunetă încântă privirile telespectatorilor cu fiecare apariție, iar ținutele pe care alege să le poarte sunt de-a dreptul spectaculoase.

Cum arăta înainte Yanet Garcia, cea mai sexy prezentatoare meteo

Yanet Gracia este deja un fenomen în rândul vedetelor din țara sa natală, însă face furori și la nivel internațional. Starleta a primit tilul de cea mai frumoasă prezentatoare meteo din lume, conform ohmymag.co.uk. Însă Yanet Garcia nu s-a bucurat întotdeauna de forma fizică de invidiat în care se află astăzi. În trecut, prezentatoarea de origine mexicană nu făcea sport și nu avea un corp la fel de tonifiat ca acum.

Citește și: Yanet Garcia, în lenjerie intimă! Cum arată cea mai sexy prezentatoare meteo din lume

Transformarea prin care a trecut bruneta sexy este uimitoare. Fanii o știu acum drept o împătimită a antrenamentelor de fitness, însă înainte arăta total diferit. Yanet Garcia era foarte slabă și nu era adepta exercițiilor fizice.

Yanet Garcia a arătat tuturor susținătorilor săi evoluția uriașă în ceea ce privește aspectul său fizic. Într-o postare pe contul său oficial de Instagram, vedeta a realizat un colaj care arată toate diferențele.

De când și-a schimbat stilul de viață și a devenit pasionată de sport, Yanet Garcia are formele ideale. Tânăra este posesoarea unui posterios sexy și extrem de bombat. Se vede cu ochiul liber că Yanet Garcia petrece foarte mult timp în sala de fitness, de vreme ce reușește să aibă un corp atât de tonifiat.

Prietenii săi virtuali de pe Instagram au rămas uimiți în momentul în care au fost martorii transformării sale spectaculoase.

Citește și: Femeia cu bicepșii uriași care este confundată cu un bărbat. Cum arăta Theresa Ivancik înainte să se umple de mușchi

Prin intermediul postării sale, Yanet Garcia și-a propus să motiveze și alte persoane să facă o schimbare în viața lor și le-a reamintit faptul că niciodată nu este prea târziu să încerci.

''Nu renunța niciodată!'', a fost mesajul pe care Yanet Garcia l-a adăugat în dreptul imaginii.

Pentru că se mândrește cu performanța pe care a realizat-o, vedeta în vârstă de 30 de ani posează adesea fotografii care mai de care mai incendiare. Ipostazele în care pozează sunt tot timpul povocatoare, iar diva latino nu ezită să își pună în valoare atuurile fizice purtând cele mai sexy articole vestimentare.

Fanii o văd de multe ori pozând de la spate, dovadă că acela este unghiul care o avantajează cel mai tare pe excentrica prezentatoare.

Ultimele știri