Căutare Live

Cum arată Oana Moșneagu într-o zi obișnuită, când nu intră pe mâna stiliștilor. Actrița din serialul Adela și-a surprins fanii

Frumoasa actriță Oana Moșneagu, cea care interpretează rolul Andreei în serialul “Adela”, a avut curajul să se fotografieze fără strop de machiaj și i-a surprins pe fanii săi de pe Instragram.

Actrița în vârstă de 30 de ani este zilnic ocupată cu filmările pentru noul serial în care apare, interpretând rolul negativ din “Adela”, acela de soră rea, care îi face viața un chin Adelei, rol jucat de Mara Oprea.

instagram

Actrița în vârstă de 30 de ani este zilnic ocupată cu filmările pentru noul serial în care apare, interpretând rolul negativ din “Adela”, acela de soră rea, care îi face viața un chin Adelei, rol jucat de Mara Oprea.

Deși în serial se detestă, cele două actrițe sunt prietene foarte bune în viața reală și se fotografiază adesea împreună. De curând, Mara și Oana au fost plecate în vacanță la munte cu colegii lor de la filmări, Vlad Gherman și Alexandru Dunaev.

Pe lângă faptul că leagă prietenii la filmări, Oana este o actriță talentată și jovială. Frumoasa brunetă a strâns aproximativ 70.000 de urmăritori pe Instagram și e extrem de apreciată de fani pentru rolul ei din noul serial de pe Antena 1.

Cum arată Oana Moșneagu fără machiaj

În urmă cu puțin timp, Oana a postat o serie de fotografii făcute în parc, în care ea a ales să nu poarte deloc machiaj. La descrierea pozei, actrița a adăugat:

“Un păr obosit, ochi mijiți din cauza soarelui, începuturi timide de riduri 30+ contestate inutil, sprâncene libere, nimic pe față în afară de lumina unei zile de luni și gândul că, de cele mai multe ori, nimic din cele enumerate mai sus nu contează.”

Chiar și fără machiaj, Oana e luminoasă, având un ten perfect, un zâmbet sincer și o siluetă care atrage atenția tuturor.

Citește și: Cine este Oana Moșneagu, Andreea din serialul “Adela”. Se spune că este sosia Antoniei

Faptul că a avut curajul să își arate chipul așa cum e el dincolo de camerele de filmat o face pe Oana să fie și mai îndrăgită de internauți. Numeroși fani au adăugat comentarii laudative la adresa ei, spunând că și fără machiaj e superbă și că nu își arată deloc vârsta.

Cine e Oana Moșneagu, actrița din serialul “Adela”

Actrița este deja cunoscută pentru rolul său din serialul „Fructul oprit”. Oana a apărut în fața telespectatorilor în rolul lui Bihter, o femeie extrem de frumoasă, decisă să lupte pentru a-și atinge scopul.

Oana Moșneagu a absolvit UNATC și o vreme a fost chiar și model, datorită frumuseții și siluetei sale de invidat. Înainte de rolurile sale în serialele Antenei 1, Oana a jucat și în filme de lung metraj, precum “Faci sau taci” și “Morometii 2”, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Adela - Tot ce nu se vede, episodul 15. Oana Moșneagu și Krem, cele mai grele scene!

„Pentru mine întâlnirea cu acest rol și această producție este o provocare, iar contextul acestei întâlniri îmi oferă ocazia de a cunoaște actori pe care îi respect și admir, bucuria de a fi pe același platou cu ei, onoarea de a filma cu unul dintre foștii mei profesori, unul dintre cei mai dragi mie și întregii mele generații, domnul Doru Ana, și nu în ultimul rând ocazia de a încerca să folosesc uneltele actoricești pe care mi le-am însușit până în acest moment în calitate de masterandă a Facultății de Actorie din cadrul UNATC și de a-mi îmbogăți bagajul de experiențe profesionale și umane”, a mai adăugat Oana.

Joe Biden, gest romantic pentru soția lui. Cum a fost surprins președintele SUA... Cine e soțul Otiliei Bilionera. Vedeta e căsătorită cu un arab...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x