Cum arată Rosse Stan nemachiată. Prezentatoarea s-a lăsat filmată înainte de a intra pe mâna stiliștilor

Rosse Stan este o prezență încântătoare când prezintă horoscopul la Observatorul Matinal. Recent, vedeta s-a lăsat filmată nemachiată.

Rosse stan s-a lăsat filmată nemachiată

Instagram

Fanii s-au obișnuit ca în fiecare dimineață să o privească pe Rosse Stan vorbind despre previziunile astrologice ale zilei. Tânăra de 22 de ani se prezintă de fiecare dată cu un machiaj impecabil, iar telespectatorii au îndrăgit-o pentru delicatețea ei. Recent, Rosse Stan a postat pe rețelele sociale o înregistrare în care intră pe mâna stiliștilor care îi creează un machiaj de-a dreptul spectaculos. Vedeta s-a lăsat filmată și înainte de procesul de înfrumusețare, demonstrând că este superbă și nemachiată.

Fanii au remarcat imediat frumusețea naturală a tinerei prezentatoare a rubricii de horoscop de la Observator: „Tu ești frumoasă natural”, „Ești perfectă așa cum ești”, au comentat fanii la postarea publicată de Rosse Stan.

Citește și: Rosse Stan,într-o rochie cu decolteu abisal. Frumoasa prezentatoare TV a pus pe jar inimile fanilor. Ce detaliu le-a atras atenția

Cum a început cariera frumoasei Rosse Stan

Rosse Stan, prezentatoarea horoscopului la Observator Matinal, s-a născut pe 30 martie 1989. Frumoasa prezentatoare a absolvit Intact Media Academy în 2018. În 2019, la un an după ce a terminat cursurile IMA, a ajuns să prezinte rubrica de Horoscop. Rosse e pasionată de pictură și în timpul liber adoră să călătorească.

Rosse e foarte activă pe rețelele sociale, iar pe Instagram este urmărită de o comunitate de peste 10 mii de urmăritori. Frumoasa prezentatoare postează adesea fotografii din platoul Observatorului.

Într-un interviu de la Neatza cu Răzvan și Dani, Rosse a povestit că nu își imagina că va ajunge să facă televiziune. Cu toate acestea, în 2019, la un an după ce a terminat cursurile IMA, a ajuns să prezinte rubrica de Horoscop.

Citește și: Cum arată Rosse când nu e în platoul Observator. Mulți spun că e sosia Arianei Grande

Chiar dacă nu a studiat Jurnalismul, frumoasa prezentatoare a mărturisit că alți studenți de la Jurnalism nu aflaseră de lucrurile pe care ea le-a studiat la Intact Media Academy. La școala IMA, Rosse mărturisește că a învățat mult în trei luni.

Fiind foarte încântată de noul ei job, Rosse a devenit rapid preferata tuturor, pentru carisma, gingășia, frumusețea și caracterul ei.

În vara anului trecut, Rosse a apărut și în videoclipul lui Edward Sanda, pentru piesa de dragoste "În Tandem". Ea a povestit pentru Observator că experiența a fost una inedita, i-a făcut plăcere să ia parte la videoclip și s-a distrat la filmări.

Frumusețea ei nu a trecut neobservată și Rosse pozează și ca model pentru unele branduri de haine. Pe lângă faptul că e atrasă de lumea modei, de fashion și stil, Rosse este pasionată și de călătorii.

Ultimele știri