Olivia Păunescu, decolteu răvășitor pe rețelele sociale. Imaginea la care au reacționat imediat fanii

Olivia Păunescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România iar aparițiile sale îi încântă pe fani.

Olivia Păunescu își surprinde fanii cu aparițiile ei încântătoare

Instagram

Olivia Păunescu este o prezență încântătoare, atât pe micile ecrane, cât și pe rețelele sociale. Recent, îndrăgita prezentatoare a Observatorului a postat pe rețelele sociale o fotografie realizată în platoul de știri. Cu un zâmbet cuceritor și o rochie care îi pune în evidență atuurile fizice, prezentatoarea a atras imediat aprecierea fanilor.

„Ce zi frumoasa Visez cu ochii deschiși la o vacanță în Grecia”, a scris Olivia Păunescu în dreptul selfie-ului postat pe Instagram, în care poartă o rochie cu un decolteu amplu.

„Ești foarte frumosă”, „Superbă”, „Minunată”, sunt câteva dintre comentariile pe care prezentatoarea de știri Olivia Păunescu le-a primit de la fani, după ce a postat fotografia sexy.

Citește și: E considerată una din cele mai frumoase prezentatoare de știri. Cum arată Olivia Păunescu în costum de baie

Parcursul Oliviei Păunescu. De la dansatoare la prezentatoare de știri

Olivia Păunescu are trup de fostă dansatoare. Primul contract pe care Olivia Păunescu l-a avut cu o televiziune a fost la 16 ani, când aceasta a fost selectată să facă parte din corpul de balet al unei emisiuni. După ce a renunțat la dansul profesionist, Olivia a intrat în lumea știrilor, mai întâi ca reporter de teren, apoi ca prezentatoare de știri sportive, apoi prezentatoare de jurnal matinal. În prezent, aceasta ocupă postul de prezentatoare al jurnalului de la ora 12 de la Observator.

Citește și: Siluetă impecabilă într-o rochie albă, mulată. Cum impresionează Olivia Păunescu într-o ținută surprinzătoare

„Primul contact cu televiziunea l-am avut la 16 ani, când am fost selectată să fac parte din corpul de balet de la Surprize, surprize. Apoi am început să apar în reclame, munceam în paralel cu şcoala. La 20 de ani am dat o probă şi am muncit cinci ani ca reporter de teren, până când am primit propunerea să fiu prezentator de ştiri sportive. Apoi a venit marea provocare de a prezenta Observatorul matinal. Dansez de câte ori am ocazia. La petreceri nu mă aşez deloc la masă. Dansul a fost şi va rămâne una dintre pasiunile vieţii mele.", a povestit Olivia pentru Click în 2013.

În prezent, Olivia Păunescu prezintă Observatorul care începe la ora 12:00 și are o mica afacere: un atelier de croitorie, iar rochiile spectaculoase pe care le poartă la televizor I se datorează acestui atelier.

Citește și: Cum arată Olivia Păunescu într-o zi obișnuită din viața ei, când nu e la pupitrul știrilor Observator

În tomna anului 2019 prezentatoarea Observator 12 s-a căsătorit ți a avut o rochie de prințesă

„Sunt fericită, sunt împlinită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc. Ne-au fost alături oameni frumoşi, care au venit cu inima deschisă şi care au simţit emoţia noastră! Pur şi simplu nu pot să pun în cuvinte ceea ce am trăit în cea mai frumoasă zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trăit în braţele bărbatului meu. A fost un moment unic”, a spus prezentatorea, potrivit Observator.

Ultimele știri