Antena Căutare

Ramona Olaru și-a făcut apariția într-o rochie extrem de decoltată. Ce detaliu au observat imediat fanii

Ramona Olaru și-a făcut apariția în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dnai într-o rochie care a întros toate privirile.

Colaj cu Ramona Olaru îmbrăcată într-o rochie albă, una neagră și una albastră Galerie
Ramona Olaru a atras toate privirile cu ținuta ei spcetaculoasă | Instagram

Ramona Olaru nu încetează să uimească prin aparițiile sale spectaculoase. Îndrăgita vecină de la Neatza cu Răzvan și Dnai a reușit să întoarcă toate privirile cu o rochie roșie, scurtă, cu un decolteu amplu. La cei 31 de ani ai săi, Ramona Olaru este într-o formă fizică de invidiat, iar acest lucru este lesne de observant la fiecare apariție a sa.

În platoul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani Ramona Olaru a apărut purtând o rochie roșie și părul prins într-un coc. De asemena, Ramona și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei aurii, asortați cu pantoofii cu toc.

Vezi imagini în GALERIA FOTO.

Detaliul lăsat la iveală de decolteul generos al Ramonei Olaru

Cu un fermoar în partea de sus, rochia Ramonei a avut un decolteu generos, care le-a permis fanilor să observe un detaliu pe care nu au ocazia mereu să îl vadă și anume tatuajul din zona pieptului.

Este un aspect cunoscut deja faptul că Ramona Olaru este o înrăită a tatuajelor.

În umră cu puțin timp, Ramona a dezvăluit că este posesoarea a nu mai puțin de 28 de tatuaje:

„De fiecare dată când îmi fac (n.r. tatuaje) nu fac câte 1,2,3. Fac câte 7. E multiplu de 7 și așa vreau eu pentru că sunt născută pe data de șapte a șaptea”.

Ce tatuaje are Ramona Olaru

Vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani a arătat tuturor noile schimbări la care a apelat și cum și-a îmbodobit trupul. Ramona Olaru este fana tatuajelor și asta se poate vedea chiar pe trupul ei, "desenat" în toate ariile de artiștii tatuatori.

Citește și: Ramona Olaru, fotografia fără sutien care a stârnit imaginația fanilor. Ce le-a atras atenția acestora

Vedeta optează pentru tatuaje de dimensiuni mici, dar și la diverse tipuri de scris care o definesc ca persoană. Ramona și-a îmbogățit colecția de tatuaje de pe trup, adăugând alte trei.

Asistenta TV are două tatuaje pe spate, între care o propoziție și o mână care "împarte" steluțe. Cel de-al treilea tatuaj este o inimioară pe care Ramona a ales să o aibă pe interiorul degetului inelar, semn că deși nu a avut parte de prea mult noroc în dragoste, crede în continuare în iubire.

Citește și: Lipsită de inhibiții, în lenjerie intimă, Ramona Olaru le arată fanilor ce face în bucătărie

„Deci cele mai mari reacții au fost la inimioară. Ce sensibil, ce drăguț, mi-ați scris toate. Păi da bineînțeles, în ciuda a tot ce s-a întâmplat și se întâmplă în general, asta nu înseamnă că nu mai cred în iubire. Doamne ferește! Eu cred și în iubire și în căsătorie. Pentru că de aia suntem făcuți și doar cu asta rămânem. Am o grămadă de inimioare și de texte de dragoste pe mine", a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Ramona Olaru, frumoasa co-prezentatoare a matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, s-a născut pe 7 iulie 1989. Ea a studiat Management Financiar Contabil, iar la programul de master a ales ingineria agricolă. Frumusețea ei nu a putut trece neobservată și a devenit model, carieră care i se potrivește mănușă. După încheierea colaborării cu “Prietenii de la 11”, Ramona a dat o probă pentru rolul de “vecină” a băieților de la Neatza și a fost acceptată. Prima ei apariție la Neatza a fost în 2013.

Starea de spirit, influențată puternic de numărul casei. Numerologul Stratulat explică ce vibrații au locuințele... Horoscopul zilei 1 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x