Cum arată Roxana Vancea în bikini, după ce a anunțat că e însărcinată. Imaginea care a întors privirile internauților

Roxana Vancea și-a încântat prietenii din mediul online cu o fotografie incendiară în costum de baie, după ce a anunțat în urmă cu câteva zile că este însărcinată în trei luni și jumătate.

Roxana Vancea și-a încântat prietenii din mediul online cu o fotografie incendiară în costum de baie, după ce a anunțat în urmă cu câteva zile că este însărcinată în trei luni și jumătate.

Instagram

Roxana Vancea trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Aceasta se pregătește să devină mamă pentru prima oară și să îi ofere soțului ei, Dragoș Paiu, cel de-al doilea copil, fiind însărcinată în trei luni și jumătate.

După ce a anunțat public că o să devină mamă, focoasa brunetă s-a decis să plece într-o vacanță așteptată alături de fiul ei vitreg și alesul inimii. De asemenea, vedeta își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața ei, lucru pentru care a decis să îi încânte cu primele fotografii din paradisul exotic.

Cum arată Roxana Vancea în costum de baie, după ce a anunțat că este însărcinată

Superba brunetă și-a încântat cei 399 mii de urmăritori de pe Instagram cu o serie de imagini în bikini, care au atras atenția internauților. Deși este însărcinată în trei luni jumătate, sarcina sa nu este foarte vizibilă, lucru evident din postările sale.

Roxana Vancea s-a lăsat fotografiată alături de fiul ei vitreg, Milan, care i-a acoperit burtica de graviduță. Un lucru este evident, vedeta se laudă în continuare cu un trup de invidiat și cu cele mai frumoase forme.

Citește și: Roxana Vancea este însărcinată. Cum a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată

Se pare că fosta vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani este o familistă convinsă, iar timpul petrecut alături de cele mai importante persoane din viața ei o fac o femeie foarte fericită.

"Fericire ❤️", a fost descrierea ei de la fotografia alături cu Milan.

Imagina a strâns rapid mai bine de 5 mii de aprecieri, semn că Roxana Vancea este apreciată și îndrăgită de foarte multe persoane.

Vedeta este mai fericită ca niciodată și se bucură de momentele frumoase de care are parte în această perioadă. De asemenea, Roxana Vancea își iubește extrem de mult fiul vitreg și petrece mult timp alături de el.

Cum a anunțat Roxana Vancea că este însărcinată

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit în 2019, iar de atunci trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Bruneta și-a dorit extrem de mult să devină mamă, iar ea și soțul ei au avut în plan să devină părinți, lucru care s-a și întâmplat.

Vedeta a dat vestea cea mare într-un mod unic și memorabil, iar Dragoș este mai fericit ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare să devină tătic.

Citește și: Roxana Vancea se mândrește cu un corp perfect. Cum se lasă fotografiată frumoasa brunetă

Recent, Roxana Vancea a publicat pe contul său de Instagram o imagine de-a dreptul adorabilă, alături de soțul ei și fiul vitreg, Milan, însă un alt lucru a atras atenția urmăritorilor săi. Descrierea imaginii a pus pe gânduri pe toată lumea.

"Noi 4 ❤️", a scris ea.

Se pare că focoasa brunetă s-a decis să spună tuturor că se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Imaginea a înduioșat inima fanilor și a primit o mulțime de aprecieri, dar și cuvinte frumoase din partea celor care o apreciază.

Ultimele știri