Roxana Vancea este însărcinată. Cum a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată

Roxana Vancea a dat o veste neașteptată prietenilor săi din mediul online. Bruneta este însărcinată cu primul său copil și se pregătește intens să devină mamă.

Roxana Vancea a dat o veste neașteptată prietenilor săi din mediul online. Bruneta este însărcinată cu primul său copil și se pregătește să devină mamă.

Instagram

Roxana Vancea și Dragoș Paiu trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Ce doi s-au căsători la finalul anului 2019, iar de atunci dragostea lor este din ce în ce mai mare.

De asemenea, Dragoș a făcut-o pe superba brunetă mamă vitregă pentru fiul lui, Milan, dar aceștia și-au dorit foarte mult să mai aibă încă un copil.

Roxana Vancea a vrut din tot sufletul să devină mamă, lucru care s-a si întâmplat acum.

Citește și: Roxana Vancea se mândrește cu un corp perfect. Cum se lasă fotografiată frumoasa brunetă

Vedeta a dat vestea cea mare într-un mod unic și memorabil, iar Dragoș este mai fericit ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare să devină tătic.

Cum a anunțat Roxana Vancea că este însărcinată

Recent, Roxana Vancea a publicat pe contul său de Instagram o imagine de-a dreptul adorabilă, alături de soțul ei și fiul vitreg, Milan, însă un alt lucru a atras atenția urmăritorilor săi. Descrierea imaginii a pus pe gânduri pe toată lumea.

"Noi 4 ❤️", a scris ea.

Se pare că focoasa brunetă s-a decis să spună tuturor că se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Imaginea a înduioșat inima fanilor și a primit o mulțime de aprecieri, dar și cuvinte frumoase din partea celor care o apreciază.

Mai mult decât atât, Milan pare foarte fericit că în curând va aveau un partener/ă de joacă, lucru evident din zâmbetul său inocent.

Imagine a strâns mai bine de 4 mii de aprecieri și comentarii senzaționale. Prietenii virtuali au ținut neapărat să o felicite pentru marea sa realizare.

"Waaaaa. Felicitări!!! Multă sănătate!! ❤️❤️❤️ sarcină ușoară 😍" sau "Să fie într-un ceas binecuvântat !!! Felicitări dragilor 💝", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să o încurajeze și să o felicite.

Citește și: Transformare spectaculoasă pentru Roxana Vancea. Ce mănâncă si cum a reușit să slăbească 14 kilograme

Un lucru pe care toată lumea îl știe este faptul că Roxana Vancea își dorea de foarte mult timp să devină mamă, iar fericirea de pe chipul ei este ține locul a mii de cuvinte.

Roxana Vancea a fost vecină la Neatza cu Răzvan și Dani

Roxana Vancea a devenit cunoscută pentru publicul din România când a devenit vecină la Neatza cu Răzvan și Dani. Ulterior, Roxana Vancea a intrat într-o relație cu actorul Mihai Bendeac, alături de care a făcut mai multe videoclipuri amuzante pe Internet. După despărțire, Roxana Vancea și Mihai Bendeac au rămas în relații de prietenie, diva acceptând să-l realizeze un număr de roast pentru fost său iubit.

Ultimele știri