Cum arată sora Irinei Shayk. Tatiana a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York

Irina Shayk este una dintre cele mai cunoscute și apreciate modele. Dincolo de aparițiile pe cele mai importante podumuri de modă, frumoasa rusoaică a bifat și câteva apariții în pelicule de succes.

Irina Shayk este una dintre cele mai cunoscute și apreciate modele

Profimediaimages.ro

Chiar dacă numele Irinei este pe buzele tuturor, puțini știu că ea are o soră la fel de frumoasă ca ea. Cealaltă fiica a familiei Shaykhlislamova are 37 de ani și activează în domeniul de frumusețe.

În ciuda notorietății câștigate de Irina, Tatiana preferă să stea departe de obiectivele camerelor de filmat.

Poate fi greu de înțeles pentru unele persoane, mai ales că lucrează cu celebrități, însă tânăra nu este deloc atrasă de tot ce implică viața publică.

Tatiana Shayk este foarte apropiată de Irina

Cele două surori au o relație apropiată, unul dintre lucrurile care le-au unit fiind chiar moartea părinților. Tatăl lor, Valery Shaykhlislamova, a decedat în urma unor complicații provocate de pneumonie.

Citește și: Cum arăta în adolescență Irina Shayk, înainte să devină cea mai dorită femeie din lume

Dincolo de clipele grele prin care a fost nevoită să treacă odată cu pierderea părintelui iubit la o vârstă fragedă, familia Irinei s-a confruntat și cu grave probleme financiare.

Pentru a le ajuta pe cele două fiice, mama lor a fost nevoită să își ia două joburi.

Din păcate, Irina și Tatiana au pierdut-o, în urmă cu câțiva ani, și pe ea.

Cum a devenit Irina Shayk cunoscută

Irina Shayk, după numele ei adevărat Irina Valerievna Shaykhlislamova, este un fotomodel rus de mare success care colaborează cu cele mai mari branduri de fashion și cosmetic.

De asemenea, ea este fosta soție a faimosului actor de la Hollywood, Bradley Cooper și fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo.

Citește și: Fiica celor mai frumoși actori a fost supranumită "o păpușă vie". Cine sunt părinții celebri ai fetiței din imagini

Irina și Bradley au avut o relație de 5 ani și împreună au o fetiță superbă pe nume Lea de Seine Shayk Cooper. Cei doi s-au despărțit în iunie 2019 și au rămas în relații bune, fiind hotărâți să împartă custodia micuței lor, în vârstă de 3 ani.

„Doi oameni grozavi pot să nu formeze un cuplu la fel de grozav. Cred că am fost foarte norocoasă să trăiesc ceea ce am trăit unul alături de celălalt”, a mărturisit modelul pentru British Vogue.

„Cred că în toate relațiile bune vii atât cu tot ce ai tu mai bun, cât și cu tot ce ai mai rău – asta este natura ființelor umane”, a mai adăugat ea în același interviu.

Motivul despărțirii frumosului cuplu s-a bazat pe tensiunile create după lansarea filmului A Star Is Born.

Citește și: Cea mai sexy mămică! Modelul Irina Shayk își duce fiica la grădiniță în cea mai hot ținută

Se vedea destul de clar că între Lady Gaga și Bradley Cooper este o chimie aparte, iar frumoasa brunetă nu se putea preface că nu știe adevărul.

Ultimele știri