Cum arăta în adolescență Irina Shayk, înainte să devină cea mai dorită femeie din lume

Faimosul model Irina Shayk își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Bruneta a împlinit 35 de ani.

Cum arăta în adolescență Irina Shayk, înainte să devină cea mai dorită femeie din lume

profimedia

Irina Shayk, după numele ei adevărat Irina Valerievna Șaihlislamova, este un fotomodel rus de mare success care colaborează cu cele mai mari branduri de fashion și cosmetic. Frumosul model este fosta soție a faimosului actor de la Hollywood, Bradley Cooper.

Frumusețea ei a fost remarcată de mulți bărbați de succes. Irina s-a iubit și cu Cristiano Ronaldo timp de 5 ani, din 2010 până în 2015.

Ea și-a început cariera de model pe când era încă o puștoaică. Aceasta a postat câteva fotografii din adolescență pe contul ei de Instagram.

Irina Shayk și relația cu Bradley Cooper

Irina și Bradley au avut o relație de 5 ani și împreună au o fetiță superbă pe nume Lea de Seine Shayk Cooper. Cei doi s-au despărțit în iunie 2019 și au rămas în relații bune, fiind hotorâți să împartă custodia micuței lor, în vârstă de 3 ani.

„Doi oameni grozavi pot să nu formeze un cuplu la fel de grozav. Cred că am fost foarte norocoasă să trăiesc ceea ce am trăit unul alături de celălalt”, a mărturisit modelul, pentru British Vogue.

„Cred că în toate relațiile bune vii atât cu tot ce ai tu mai bun, cât și cu tot ce ai mai rău – asta este natura ființelor umane”, a mai adăugat Irina Shayk în același interviu, conform avantaje.ro.

Motivul despărțirii frumosului cuplu s-a bazat pe tensiunile create după lansarea filmului A Star Is Born. Se vedea destul de clar că între Lady Gaga și Bradley Cooper este o chimie aparte, iar frumoasa brunetă nu se putea preface că nu știe adevărul.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

În prezent, deși este mama singură, Irina se declară mulțumită de faptul că reușește, uneori cu greu, să își împartă viața între carieră și responsabilitatea de mămică. Lea de Seine a venit pe lume pe 21 martie 2017 și a fost numită după o persoană specială, străbunica ei paternă, care se numea Galina.

Cine e noul iubit ai Irinei Shayk

În presa s-a vehiculat că frumoasa rusoaică a trecut peste despărțirea de Bradley Cooper și acum formează un cuplu cu fostul iubit al lui Demi Moore și Heidi Klum, pe nume Vito Schnabel.

În aprilie 2020, paparazzi au surprins-o pe Irina Shayk în compania colecționarului de artă. Este pentru prima dată în zece luni când Irina Shayk apare în public alături de un bărbat. La începutul anului 2020, modelul rus a făcut câteva declaraţii privind viaţa sa personală, într-un interviu acordat Vogue.

„Viaţa fără Bradley este un teren complet necunoscut mie”, a spus ea atunci. Cei doi s-au reîntâlnit la una dintre petrecerile de după gala premiilor BAFTA şi împart acum custodia fiicei lor.

Vito Schanbel, fiu al pictorului şi cineastului Julian Schnabel, a încheiat anul trecut relaţia cu Amber Heard, fostă soţie a lui Johnny Depp, potrivit new.ro.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri