Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fiica celor mai frumoși actori a fost supranumită "o păpușă vie". Cine sunt părinții celebri ai fetiței din imagini

Lea de Seine Shayk Cooper a fost surprinsă recent de angajații publicațiilor mondene, în timpul unei plimbări pe străzile din New York. Micuța a fost supranumită de presă "o păpușă vie".

Lea de Seine a venit pe lume pe 21 martie 2017

Profimedia

Chiar dacă părinții ei sunt supermodelul internațional Irina Shayk și actorul Bradley Cooper, fetița de 3 ani nu trăiește în centrul atenției. Dimpotrivă, chiar din ziua în care s-a născut, cei doi au încercat să o ferească de obiectivele presei.

Lea de Seine a venit pe lume pe 21 martie 2017 și a fost numită după o persoană specială, străbunica ei paternă, care se numea Galina.

Chiar dacă Irina si Bradley nu mai formează un cuplu, cei doi se ocupă de creșterea micuței și încearcă să petreacă mult timp împreună. Despărțirea dintre ei a fost amiabilă, iar adulții au fost de acord că prioritatea lor este Lea. Astfel, deși locuiesc separat, stau aproape unul de celălalt, în New York.

irina shayk si bradley cooper pozeaza pe covorul rosu de la globurile de aur imbracati in rochie de seara si costum alb

Actorul de Oscar și micuța au fost adesea fotografiați făcând activități distractive împreună, ba chiar au participat la evenimente mondene ca "parteneri".

De cealaltă parte, Irina o duce mereu la grădiniță și a fost surpinsă scoțând-o la joacă.

Micuța a moștenit trăsăturile unice ale celor doi părinți, iar după cea mai recentă plimbare surprinsă de paparazzi, presa a supranumit-o "papușă vie", pe bună dreptate.

Recomandari