Fetița Andreei Tonciu a crescut și e mai frumoasă ca oricand. Cum arată micuța Rebecca

Andreea Tonciu este mândă nevoie mare de fetița ei care, pe măsură ce crește, se face tot mai frumoasă. Recent, bruneta a postat o fotografie cu fiica ei Rebecca, stârnind astfel reacțiile și aprecierile fanilor.

Andreea Tonciu se mândrește cu fetița ei. Cât d emare s-a făcut Rebecca

Instagram

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit în 2016 și împreună au o minune de copil. Rebecca Maria are 4 ani și pe zi ce trece se face tot mai frumoasă.

Recent, Andreea Tonciu a postat o fotografie cu fiica ei și a lui Daniel Niculescu, lângă bradul de Crăciun. Se pare că familia fetiței are grijă ca aceasta să fie extrem de elegantă. În fotografie, micuța Rebecca are încălțările asortate cu restul ținutei, semn că are aceleași înclinații pentru elegeanță ca mama sa.

Citește și: Incredibil! Ce medie a avut Andreea Tonciu la Bacalaureat! Materia ce i-a făcut mari probleme

„Cel mai frumos sentiment din lume să ai îngerașul lângă tine mereu. Te iubesc enorm sufletul meu”, a descris Andreea Tonciu fotografia pe care a postat-o pe Instagram.

Fetița Andreei Tonciu, frumoasă și elegantă la 4 ani

Reacțiile urmăritorilor Andreei Tonciu nu au întârziat să apară.

„Frumoase amândouă. Ca dintr-un tablou”, „Ce frumoase sunteti”, „Ai o fetiță superbă ca mama ei”, sunt câteva dintre comentarii ale fotografiei cu Andreea Tonciu și fetița ei. Fotografia a adunat peste 33 de mii de aprecieri.

După nașterea fetiței Andreea Tonciu a făcut o pauză de la aparițiile televizate, de care i-a fost extrem de dor.

Andreea Tonciu și-a dorit să apară din nou la TV, după pauza de care a avut parte

“Am fost în depresie! Mă săturasem să am viața aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri… Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis (n.r.: soțului său): Mă duc şi mă angajez pe 2000 de lei, i-am zis. Sincer!”, povestea Andreea Tonciu în 2018, pentru Spynews.

Citește și: Andreea Tonciu și soțul, goi pe balcon! Atingeri interzise în văzul tuturor! Cum au fost surprinși cei doi

Perioada în care Andreea Tonciu nu a mai apărut la TV a fost cauzată de gelozia soțului.

El nu a fost de acord cu apariţiile mele TV, dar acum nu mai are nicio treabă. Poate o să îl aduc şi pe el într-o zi. Pe mine mă deranja că nu mă lăsa. Aşa mă cunoscuse. Ce m-a deranjat foarte tare şi îi spun acum în direct pentru că ştiu că se uită: ne întorceam de la munte şi trebuia să merg la emisiune la nea Mărin cu naşa mea Anamaria şi nu a fost de acord. A zis: cum să stai tu 4-5 zile să dormi fără mine? Dacă mă sună de la emisiuni spune: hai să mergem undeva, îţi cumpăr ce vrei tu. Numai să stau cu el, să nu mă duc”, povestea Tonciu pentru Spynews.

Cu timpul, Daniel Niculescu a renunțat la gelozie, iar dorința Andreei a fost îndeplinită, aceasta întorcându-se în atenția publicului.

Andreea Tonciu, 4 ani de căsnicie

Andreea Tonciu a re 34 de ani și anul acesta a împlint 4 ani de căsnicie:

„Au trecut 4 ani. 4 ani cu bune și cu rele. 4 ani minunați alături de omul care mi-a schimbat viața”, a descris Andreea Tonciu ultima perioadă din viața ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri