Cum arată Theo Rose fără niciun pic de machiaj pe față. Adevărul despre chipul său

Theo Rose are 23 de ani și s-a născut să facă spectacol pe scenă, a atras admirația a zeci de mii de persoane și a devenit un model pentru multe adolescente. De curând, cântăreața și-a arătat chipul natural, fără retușuri din pensulă.

Theo Rose

Instagram/Theo Rose

Extrem de activă pe paginile de socializare, Theo Rose nu ratează vreo ocazie să arate și fanilor cu ce își ocupă timpul. De data aceasta, artista a postat o fotografie cu ea nemachiată, în mașină, și a stârnit valuri de reacții.

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite cântărețe din România, aceasta având mai bine de 500k de fani pe Instagram. Ea a atins inima multor români cu felul său de a fi, cu sinceritatea, dar și cu talentul său remarcabil.

Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor, Theo Rose arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de chipul ei.

Citește și: Pe ea o știe toată lumea, dar puțini au avut ocazia să-i vadă mama. Cum arată femeia de la care Theo Rose a moștenit frumusețea

Imaginea care a pus admiratorii pe jar. Cum arată Theo Rose nemachiată

Fanii săi au rămas plăcut impresionați de ipostaza în care s-a fotografiat artista și au ținut să-i transmită gândurile bune și aprecierea lor: "Cat de frumoasa esti, asta seara", "Love yoou", au scris doi dintre admiratori. Imaginea a strâns mai bine de 42.000 de aprecieri.

Tânăra este originală din Ploiești, cântă de la 4 ani și este considerată un adevărat fenomen pe piața muzicală.

De asemena, artista și-a obișnuit admiratorii cu ipostazele sale incendiare și cu formele demne de invidiat.

Theo Rose, pe numele ei complet, Theodora Maria Diaconu, este un artist complet si nu se sfiiește să abordeze toate genurile muzicale, iar recent a colaborat cu doi arțiști cunoscuți de manele: Jean de la Craiova și Bogdan de la Ploiești.

Theo Rose, despre problema care i-a afectat starea emoțională

Deși parte tot timpul veselă și plină de viață, puțini știu că în trecut ea s-a confruntat cu momente neplăcute din cauza anxietății de care suferea. Se întâmpla când s-a mutat la București pentru a studia la liceul de muzică Dinu Lipatti.

Citește și: Pe Theo Rose o vezi mereu la tv, dar puțini știu că are o soră. Cum arată și cu ce se ocupă Raluca

Theo a vorbit despre întreaga experiență pe Youtube, acolo unde a îndrume urmăritorii cum să se apere în fața acestei afecțiuni.

„Înainte de fiecare concert vomitam și cântă, dacă mai ești în stare să cânți ceva. Am avut cele mai proaste prestații din viața mea, am simțit că e prima oară când nu mi se potrivește o experiență, niciodată nu am simțit atât de apăsat.

Citește și: Cum s-au îndrăgostit Theo Rose și Raluca Burcea de același bărbat: Nu am simțit niciun moment de gelozie

M-am trezit într-o situație în care îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert, vomitam înainte de orice apariție tv sau concert. Au crezut oamenii că sunt gravidă sau ceva. Nu puteam să mă controlez. Îmi era frică să cânt pe scenă.”, povestea Theo Rose.

Ultimele știri