Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Pe ea o știe toată lumea, dar puțini au avut ocazia să-i vadă mama. Cum arată femeia de la care Theo Rose a moștenit frumusețea

Theo Rose este una dintre cele mai talentate artiste de la noi, dar se pare că talentul şi frumuseţea ei reprezintă o moștenire de familie.

Theo Rose este una dintre cele mai talentate artiste de la noi

Instagram/ Theo Rose

Sora ei, mai mare cu 11 ani, Raluca Diaconu este la fel de cunoscută şi are o voce de aur.

Cele două au fost împreună cu mama lor, doamna Florica Nina Diaconu, la Acces de Weekend.

Cum arată Nina Diaconu, mama Theodorei

Cu părul aranjat într-un mod lejer, îmbrăcată într-o rochie din piele și botine cu toc, cea care le-a dat viață a pășit zâmbitoare în platoul unde Mirela Vaida le aștepta.

Deși are trei copii mari, Nina Diaconu este într-o formă fizică de zile mari. Dincolo de trupul zvelt, mama lui Theo Rose a câștigat lupta cu timpul, păstrându-și în acest fel frumusețea chipului.

”Vai, ce frumusețe, ce tablou.”, a remarcat moderatoarea emisiunii Acces Direct când cele trei au intrat în platou.

Nina Diaconu a ținut să precizeze că cele două fete au moștenit și din frumusețea și talentul tatălui lor.

Citește și: Cum arăta Theo Rose când era mică. Imaginea cu care artista și-a surprins fanii

”M-a gătit fiica mea, mi-a luat cadou de Moș Crăciun și nu am îndrăznit să nu mă îmbrac cu astea. Am zis că atât îmi trebuie”, a glumit mama lui Theo Rose.

Priviți mai multe imagini cu Nina Diaconu în GALERIA FOTO atașată.

Afecțiunea cu care Theo Rose s-a confruntat

Theo Rose are 23 de ani și s-a născut să facă spectacol pe scenă. Cel puțin asta dovedesc reprezentațiile sale de pe scenă. Tânăra este originală din Ploiești, cântă de la 4 ani și este considerată un adevărat fenomen pe piața muzicală.

Tânăra nu se dă în lături de la a aborda toate genurile muzicale, iar recent a colaborat cu doi arțiști cunoscuți de manele: Jean de la Craiova și Bogdan de la Ploiești.

Citește și: Theo Rose, o nouă lansare: În ciuda pandemiei, acesta este cel mai bun an din viața mea

Dar, deși parte tot timpul veselă și plină de viață, puțini știu că în trecut ea s-a confruntat cu momente neplăcute din cauza anxietății de care suferea. Se întâmpla când s-a mutat la București pentru a studia la liceul de muzică Dinu Lipatti.

Theo a vorbit despre întreaga experiență pe Youtube, acolo unde a îndrume urmăritorii cum să se apere în fața acestei afecțiuni.

„Înainte de fiecare concert vomitam și cântă, dacă mai ești în stare să cânți ceva. Am avut cele mai proaste prestații din viața mea, am simțit că e prima oară când nu mi se potrivește o experiență, niciodată nu am simțit atât de apăsat.

Citește și: Cum arată Maria, mama lui Liviu Vârciu. Imaginea rară cu femeia pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor

M-am trezit într-o situație în care îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert, vomitam înainte de orice apariție tv sau concert. Au crezut oamenii că sunt gravidă sau ceva. Nu puteam să mă controlez. Îmi era frică să cânt pe scenă.”, povestea Theo Rose.

Priviți mai multe imagini cu Nina Diaconu în GALERIA FOTO atașată.