Cum arăta Vlăduța Lupău în copilărie. Imaginile care i-au încântat pe fani

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Melodiile ei sunt ascultate de sute de mii de oameni și numai pe Instagram aproape jumătate de milion de utilizatori îi urmăresc activitatea.

Vlăduța Lupău a urcat pe Instastories mai multe imagini din copilăria ei

Antena 1

Recent, Vlăduța Lupău a urcat pe Instastories mai multe imagini realizate când era doar un copil.

În prima, artista pare să aibă doar câțiva anișori și apare alături de un băiețel. Ea poartă pantaloni albi și o cămașă albastră. Suzeta îi atârna la gât ca un colier, în timp ce micuța Vlăduța privește inocent spre obiectivul camerei de filmat.

Cea de a doua captură o surprindere în portul popular, chiar pe scenă. Ea poartă o ie albă, cu flori pe lateralele mânecilor, o trăistuță și podoabă pe cap.

Citește și: Cum s-a fotografiat Vlăduța Lupău, la scurt timp după intervenția chirurgicală. Vedeta și-a petrecut sărbătorile în familie

Fanii au fost încântați de cele două imagini și i-au trimis o mulțime de mesaje Vlăduței, spunându-i că nepoțica sa îi seamănă leit.

Vlăduța Lupău, operată de două ori în ultimele patru luni

Vlăduța Lupău continuă să zâmbească după ultimele evenimente tulburătoare din viața sa. Artista s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost nevoită să se opereze de două ori în doar patru luni.

În urmă cu câteva săptămâni, ea a vorbit pentru prima dată despre momentele dificile din viața sa.

”În ultimele 4 luni am trecut prin 2 operații destul de dificile (NU ESTETICE!) fiecare fiind o reușită,sper! Vreau doar să vă mulțumesc pentru mesaje și să vă spun că în spatele fiecărui artist/persoană publică ... stă un om. Și unele povești trebuie să rămână nespuse... nu totul este pentru vizualizări și rating!”, a scris Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram.

Citește și: Surpriza primită de Vlăduța Lupău de la iubitul său. Ce a descoperit când a deschis portiera mașinii

În imaginea publicată atunci de brunetă, Vlăduța apare îmbrăcată într-un tricou gri, peste care și-a pus o jachetă de blugi. Pe mâna stângă se poate observa un bandaj, care se pune de regulă după o branulă.

Cântăreața ținea în mâini un buchet de lalele galbene și privește spre camera de fotografiat. Expresia facială a Vlăduței este diferită de cea pe care obișnuiește să o afișeze la aparițiile sale publice sau pe rețelele de socializare.

Vlăduța părea îngândurată, semn că starea ei de sănătate și-a pus amprenta puternic asupra celei emoționale.

Citește și: Vlăduța Lupău, rochia care i-a scos în evidență decolteul amplu. Cum au reacționat fanii

Ultimele știri