Căutare Live

Cum arată Zac Efron după ce s-a lăsat pe mâna esteticianului și de ce se vehiculează că are “o față nouă”

După ce s-a zvonit în presă că în ultimele sale apariții Zac Efron pare complet schimbat, un estetician renumit pe nume Anthony Youn a vorbit despre operațiile estetice pe care le are unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood.

Zac Efron, faimosul actor din filmele High School Musical, a fost analizat de chirurgul estetician, care e faimos pe TikTok, Dr. Anthony Youn.

profimedia

Zac Efron, faimosul actor din filmele High School Musical, a fost analizat de chirurgul estetician, care e faimos pe TikTok, Dr. Anthony Youn. Se pare că ideea că Zac Efron ar avea o “nouă față” este cât se poate de adevărată.

Actorul și-a pus fanii pe gânduri după ce în multe poze acesta pare complet transformat. Săptămâna trecută, când actorul în vârstă de 33 de ani a fost prezent în cadrul show-ului lui Bill Nye, de Ziua Pământului, toți ochii au fost ațintiți către el.

Schimbările la care a apelat Zac Efron

@tonyyounmd

##duet with @ashleysonlin What Happened to Zac Efron’s Face! ##zacefron ##botox ##wisdomteeth ##wisdomteethremoval ##doctorreacts

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Chiar dacă el apare în noul video muzical pentru o secundă, fanii nu au putut să nu observe că ceva e diferit la el, în special la linia maxilarului.

Dr. Anthony Youn a înregistrat un video în care a explicat exact ce crede că se întâmplă cu înfățișarea lui Zac Efron, unul dintre cei mai doriți burlaci.

Citește și: Actorul Zac Efron a fost spitalizat după ce s-a îmbolnăvit la filmări în Papua Noua Guinee

“Toată lumea vorbește despre Zac Efron și cât de ciudat arată. Și-a făcut operație estetică pentru a-și redefinii linia bărbiei? Botox? Fillere? Nu prea cred!”, a spus specialistul.

Medicul mai explică faptul că e posibil ca Zac să-și fi făcut o intervenție medical la dentist pentru că e umflat în zona gurii și a maxilarului. Dacă, de exemplu, a avut parte de extracție de molar de minte, atunci umflăturile pot dura mai multe zile, iar acest lucru îi schimbă total înfățișarea până când se vindecă.

Zac Efron se bucură din nou de burlăcie

La cât de bine arată și ce succes are, nu-i de mirare că Zac Efron a avut multe iubite și în prezent e tot singur, fiind unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood.

Citește și: Au devenit de la o vârstă foarte fragedă idolii adolescenților. Cât de mult s-au schimbat vedetele Disney | FOTO

Starul din filmul “The Greatest Showman” a avut relații amoroase cu multe dintre colegele sale de pe platourile de filmare, inclusive Vanessa Hudgens, din High School Musical, Alexandra Daddario, din Baywatch și Lily Collins din "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile".

Pe lista lui de cuceriri apara și înotătoarea olimpică Srah Bro, dar și actrița Halston Sage. Ultima sa iubită a fost Vanessa Valladares, de care actorul părea incredibil de îndrăgostit. Aparent, lucrurile nu au stat chiar așa, iar povestea lor de dragoste s-a terminat în doar câteva luni după ce s-au cunoscut.

Pe lista cuceririlor sale se înscriu cele mai frumoase femei, multe dintre ele și faimoase, precum Vanessa Hudgens, Lily Collins, Michelle Rodriguez, Sami Miro, Alexandra Daddario, Rebecca Ferguson, Sarah Bro și Vanessa Valladares.

Cu cine a plecat Ramona Olaru în vacanță, după ce s-au făcut speculații despre relația ei. Imagini din aeroport... Rebel Wilson a slăbit dramatic și acum pozează sexy. Cum s-a fotografiat...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x