Căutare Live

Au devenit de la o vârstă foarte fragedă idolii adolescenților. Cât de mult s-au schimbat vedetele Disney | FOTO

O generație de adolescenția i-au considerat pe Selena Gomez, Demi Lovato și Zac Efron idolii lor, însă foarte puțini își mai amintesc cum arătau la începutul carierei lor.cL

Au devenit de la o vârstă foarte fragedă idolii adolescenților

Getty

Selena Gomez, Demi Lovato și Zac Efron ne-au bucurat copilăria timp de o perioadă lungă, însă anii au trecut și atât noi ne-am schimbat din punct de vedere fizic, cât și ei. Puțini își mai amintesc cum arătau vedetele Disney la debutul lor în carieră.

Celebrele staruri Disney au crescut și nu mai arată deloc așa cum îi știam noi și îi vedeam zilnic la televizor. Unii s-au schimbat mai mult, iar alții chiar deloc, iar acest lucru este vizibil din aparițiile lor televizate, cât și din postările lor în mediul online.

Cât de mult s-au schimbat vedetele Disney

Selena Gomez a fost idolul unei întregi generații de adolescenți. Aceasta a jucat roluri impresionante și spectaculoase în propriul său serial de televiziune, "Magicienii din Waverly Place", difuzat pe Disney Channel, dar a interpretat și personaje secundare în "Hannah Montana" și "Zack și Cody, ce viață minunată". Pe lângă aceste producții care au făcut copilăria mai frumoasă multor persoane, Selena Gomez a mai jucat și în filme, precum: "Programul de protecție a prințeselor", alături de Demi Lovato, Magicienii din Waverly Place: Filmul, Ramona and Beezus, Monte Carlo (2011) și The Muppets (2011).

La 28 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, însă puțini își amintesc cum arăta Selena Gomez la debutul său în televiziune.

Citește și: La 28 de ani este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, dar nu mulți știu cum arăta Selena Gomez în copilărie

Din adolescenta simpatică, Selena Gomez s-a transformat într-o adevărată femeie, care se mândrește cu reușitele sale profesionale, cât și cu aspectul său plăcut.

Demi Lovato a devenit cunoscută datorită rolului lui Mitchie Torres în filmul Camp Rock, unde a jucat alături de Jonas Brothers, deși înainte a făcut parte și din distribuția celebrului serial l Barney & Friends. În 2009, numele artistei era pe buzele tuturor, când a interpretat rolul principal alături de Selena Gomez în "Programul de protecție a prințeselor". Aceasta a mai jucat în filme și seriale, precum: "Camp Rock 2: The Final Jam", "Prison Break", "As the Bell Rings", "Grey's Anatomy" și "Keeping Up with the Kardashians".

În prezent, Demi Lovato este considerată una dintre cele mai frumoase artiste de la Holltwood, iar formele sale apetistante pun pe jar tot publicul masculin. Cântăreața se mândrește cu atuurile sale fizice, cât și cu talentul său.

Celebrul Zac Efron a furat milioane de inimi și a impesionat cu aspectul său plăcut în perioada adolescenție. Acesta a devenit rapid cunoscut în urma rolului important din "High School Musical", seria Summerland.

Zac Efron a mai ob'inut roluri spectaculoase în filme și seriale, precum: "17 Again", "Me and Orson Welles", "Charlie St. Cloud", "New Year's Eve", "Liberal Arts", "The Lorax", "The Lucky One", "The Paperboy", "At Any Price", "Parkland", "That Awkward Moment", "Neighbors", "Baywatch" și "We Are Your Friends". Actorul a fost considerat un "idol al adolescenților" în perioada sa de glorie.

Citește și: Râvnitul actor de la Hollywood e din nou singur. Cu ce femei frumoase s-a iubit Zac Efron

În prezent, starul s-a transformat într-un bărbat dorit de către toate doamnele și domnișoarele din showbizz.

Cum arată cele mai scumpe rochii de mireasa care au putut fi îmbrăcate vreodată. Cine a purtat, la propriu, aur și diama... Cele mai celebre surori din showbiz, cu posteriorul la vedere. Cum s-au fotografiat Kourtney Kardashian și Kendall Jenne...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 27 iunie – 2 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x