Cum arătau vedetele din România la debutul în carieră și cum arată acum

Sunt vedete de mulți ani, au o carieră impresionantă în spate, iar fanii le-au urmărit evoluția. Iată ce vedete și-au început cariera acum mulți ani și cum arătau atunci.

Delia a devenit cunoscută de public de la vârsta de 17 ani

Captură YouTube

Delia, Loredana și Ștefan Bănică se numără printre vedetele care și-au început cariera din adolescență. Au intrat de atunci în sufletele publicului românesc și au rămas acolo, chiar dacă au avut parte de schimbări în zecile de ani de când sunt persoane publice.

Delia a devenit cunoscută din adolescență

Delia are în prezent 38 de ani, este cunoascută de orice român și în ultimii ani și-a dat frâu liber propriului stiul muzical și vestimentar.

Dacă acum jurata d ela iUmor și X Factor ne-a obițnuit cu apariții lejere, colorate, purtând tricouri și pantaloni largi, la începutul carierei Delia avea imaginea unei adolescente sexy. Când a devenit celebră avea 17 ani, cânta alături de Nick în trupa N&D și îmbrăcămintea ei era mai sumară.

Citește și: Delia a apelat la o nouă schimbare de look ce i-a surprins pe fani. Cum s-a fotografiat vedeta în vacanță

Trupa s-a destrămat în anul 2003, iar Delia și-a început o carieră solo. A scos piese care au devenit celebre, precum „Sufletul meu”, cu videoclipuri în care este sumar îmbrăcată, însă, mai târziu, a făcut o combinație între sexy și boyfriend. În prezent este jurată la X Factor și iUmor și atrage atenția cu ținutele sale mai puțin feminine.

Loredana, celebră de la 14 ani

Loredana Groza a participat la 14 ani la „Cântarea României”, unde a fot remarcată de Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely, care au chemat-o la București să participe la competiția „Steaua fără nume”, unde limita minimă de vârstă era de 18 ani. Așadar, tânăra Lori nu a avut voie să-și dezvăluie vârsta, a câștigat competiția și a devenit celebră. În 1985 a câștigat Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, iar în 1986 a primit de la Marius Țeicu piesele „Când iubești”, „Să nu-mi spui bun rămas”, „Nu pot trăi fără dor”, „Cine crede în iubire?” pentru a le interpreta.

Citește și: Topul costumelor de baie ale Loredanei Groza. Ce apariții incendiare a avut diva în vacanța din Mexic

În prezent Lori din Onești are 50 de ani, este cunoscută în întreaga țară, este jurată la X Factor România și se remarcă atât prin talentul său, cât și prin aparițiile incendiare.

Ștefan Bănică topea inimi cu rolul său din „Liceenii”

Ștefan Bănică a debutat ca actor în 1984, pe vremea când avea 17 ani, în filmul „Eroii nu au vârstă”. A devenit celebru prin intermediul personajului Mihai din filmul „Liceenii” din 1986.

Au urmat numeroase filme și piese lansate care au devenit hit-uri. Concertele de excepție și rolurile impresionante l-au făcut pe Ștefan Bănică unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În anul 2004 a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler,"Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Anda Adam, cunoscută de la 21 de ani

Anda Adam și-a început cariera în 1999 când a colaborat cu trupa R.A.C.L.A pentru melodia „Nu mă uita”. Pe atunci avea 21 de ani și a continuat să se facă remarcată cu talentul și atitudinea ei sexy.

Acum Anda Adam are 40 de ani, a renunțat la părul brunet de la început de carieră și continuă să fie într-o formă de zile mari.

Mihai Bendeac a debutat în teatru în 1998

Da, Mihai Bendeac a avut păr! Actorul a debutat în teatru în 1998 cu rolul lui Ahile din piesa „Pălăria” și în filmografie în 2004, cu rolul principal din „Milionari de weekend”.

Pe atunci, tânărul de 21 de ani începuse să se remarce datorită talentului său actoricesc, însă mai târziu a devenit cunoscut în întreaga țară. Mihai Bendeac scris scenariile pentru cele 6 sezoane În Puii Mei pe care le-a și interpretat, iar modul în care a valorificat latura comică a unor persoane l-a făcut să se diferențeze și să devină apreciat în România. Acum are 37 de ani și este jurat la iUmor.

Andreea Bălan, o copilărie pe scenă

Andreea Bălan a apărut prima dată la TV la vârsta de 10 ani, la emisiunea Ba Da, Ba Nu.

Mai târziu. La 14 ani a intrat în trupa Andre, unde a lansat alături de Andreea Antonescu piese care și acum sunt pe buzele românilor.

În 2002 și-a lansat primul album solo „Te joci cu mine”, iar mai târziu a realizat concerte unice în România, adăugând coregrafii spectaculoase și prize pe care le-a realizat împreună cu partenerul ei de dans Petrișor.

Andreea Bălan are în prezent 36 de ani, este jurată la Te cunosc de undeva și continuă să scoată hit-uri pe bandă rulantă.

Citește și: Rochia roz cu volane ce îi pune în evidență bustul. Ce selfie a postat Andreea Bălan

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Ultimele știri