Căutare Live

Cum au arătat Irina și Răzvan Fodor în ziua cununiei. Imagini rare cu cei doi, din anul 2010

Irina Fodor și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, sunt căsătoriți din anul 2010 și au împreună o fetiță superbă.

Răzvan Fodor și Irina Fodor sunt căsătoriți din anul 2010

Instagram

Prezentatoarea sezonului 4 de Asia Express, Irina Fodor și soțul ei, câștigătorul sezonului 3 de Asia Express, Răzvan Fodor, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au întâlnit pe când Irina Fodor era studentă. O vacanță în India i-a făcut să-și dea seama cât sunt de compatibili, iar din anul 2010 Irina a luat numele de Fodor.

Pe contul de Facebook al Irinei Fodor se regăsesc imagini din ziua în care s-a cununat cu Răzvan: „23 iulie 2010- "Da!”, Prima semnatură cu noul nume”, sunt descrierile care însoțesc imaginile din ziua cununiei.

În cadrul podcastului Fain și Simplu al lui Mihai Morar Răzvan Fodor a mărturisit că nu a existat o cerere în căsătorie ca în filme, cu el în genunchi, oferindu-i ei inelul, ci o disuție, în care ambii au fost de acord că trebuie să-și unească destinele.

Ce diferență de vârstă există între Irina Fodor și Răzvan Fodor

„Deși sunt 14 ani între noi e mult mai matură decât mine. Când a venit la mine acasă prima oară era studentă și când am văzut că-și scria în creion și avea ascuțitoare m-a uimit. Și mi-a plăcut mult de tot de ea”, a spus Răzvan Fodor în cadrul podcastului Fain și Simplu al lui Mihai Morar.

Cum s-au cunoscut Răzvan și Irina Fodor și cum a început relația lor

Nu este prima dată când Răzan Fodor vorbește depre relația cu femiea care i-a dăruit o fetiță superbă. Artistul a mărturisit că a cunoscut-o pe frumoasa prezentatoare de la Asia Express pe platourile de filmare, când tânăra făcea figurație specială.

Citește și: Răzvan și Irina Fodor, ipostaza romantică în care s-au lăsat fotografiați. Ce a dezvăluit prezentatorul TV despre imagine

"Faptul că am căutat-o pe Irina, dar nu pe ea, căutam o parteneră de viață. Am căutat timp de 4 ani de zile într-un București al anilor 2000. Am cunoscută pe Irina când filmam în Buftea un serial și ea făcea figurație specială, era la Jurnalism, iar pentru a-și strânge un bănuț, făcea figurație specială. Când am văzut-o mi-a căzut capul, eu fascinat de brunete, îmi plac brunetele. Am terminat ziua de filmare, am bălit, dar bălit decent așa.

Și m-am dus la ea și i-am spus: "vezi că durează până vă duce mașina specială acasă după ce se termină filmările, daca vrei te duc eu." Ea mi-a zis: "nu". Am zis ok și am plecat. Povestea este foarte lungă, ideea e că ne-am reîntâlnit după multe luni și eu eram ușor curios, simțeam că vrea să mă păcălească cu ceva pentru că la prima noastră întâlnire și-a lăsat o geantă lângă masă și am văzut în geantă o carte.

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Ne-am mai întâlnit de două ori, dar nu a existat niciun pupic, nimic, voiam doar să o ascult. Într-un final am luat-o în gașca mea de prieteni, am niște prieteni cu glume dubioase și am văzut că duce la un umor sub orice critică. I-am zis că plec în vacanță în India și am întrebat-o dacă vine cu mine. Și a venit cu mine și a făcut toată vacanța aia la picior timp de o lună de zile cu mine. Am zis, asta este nevasta mea! Ne-am întors și s-a mutat la mine", a spus Răzvan Fodor despre începutul relație cu Irina, la Antena Stars.

Tzancă Uraganu a cântat cu o pungă plină cu bani în mână. Videoclipul a devenit viral... Modelul Veronika Rajek are frecvent contul de Instagram blocat pentru că „arată prea bine”. De ce îi raportează oamenii ...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri