Antena Căutare

Cum își educă Andreea Bălan fetele și cum și-a iertat soțul, după doi ani de chin

După ce s-a pronunțat divorțul de fostul soț, George Burcea, artista Andreea Bălan zâmbește din nou, privește încrezătoare și liberă spre viitor, își iubește fetele, meditează în pace și și-a iertat fostul soț, tatăl fetelor ei, după doi ani de chinuri și contre publice și private.

andreea balan in rochie la piscina Galerie
Andreea Bălan reîncepe să-și trăiască viața în liniște și e fericită | Instagram

Andreea Bălan se bucură din nou de libertate și, odată cu încheierea divorțului dintre ea și fostul soț, George Burcea, artista zâmbește și se concentrează pe viața și fetele sale, de care are cea mai mare grijă.

După ce a trecut de o mare cumpănă, fiind în comă în urma unui stop cardiac, vedeta a înțeles importanța liniștii, meditează foarte mult, este împăcată cu sine și acest lucru a ajutat-o foarte mult, spune ea, conform Libertatea, atât în relația cu fiicela sale cât și pe plan financiar.

Andreea Bălan, despre liniște, iubire și iertarea fostului soț: "Mi-am înțeles lecțiile karmice, totul e în iertare"

Andreea Bălan și-a implicat fetele în mediul online, împreună fac reclame și se ajută reciproc în sarcinile de parenting, învățând să-și înțeleagă reciproc nevoile.

Articolul continuă după reclamă

Citește și:Andreea Bălan și George Burcea au divorțat, după 2 ani de la separare. Ce a transmis artista: „Oricum sunt învingătoare”

Ella, la 5 ani, îmi seamănă fizic, dar la caracter e boemă, sensibilă, seamănă foarte mult cu tatăl ei.

Clara, cea mică, nu seamănă fizic cu mine, dar e foarte ambițioasă, găsește modalități, manipulează la doi ani și jumătate, până nu-i dai ciocolată, acadea și macaroons nu se lasă.

Dar e foarte bine, se completează amândouă. E foarte important să se iubească pe sine, să știi ce meriți și să atragi oamenii potriviți în viața ta.

Eu am învățat-o târziu, după stopul cardiac, la 30 de și ceva de ani. Iubirea de sine o înveți de la părintele de același sex. Iubirea pentru partener o înveți de la tată, a spus Andreea.

Citește și:Andreea Bălan, ipostaza de vis în care s-a pozat. Cât de bine arată cântăreața și ce siluetă perfectă deține

Vedeta a mai mărturisit că nu a mai plâns de jumătate de an, deși, înainte plângea foarte des. De altfel, nu mai are grija banilor, nu se gândește la ei, pur și simplu muncește și banii vin.

Iar când e vorba de a fi mamă, aceasta a precizat că a înțeles ce înseamnă rolul de mamă abia după cel de- al doilea copil și că își mai dorește un băiețel. Se gândește la o mamă surogat, deoarece ea nu mai pate susține o sarcină, însă nu exclude sub nicio formă să iubească din nou.

Artista spune că are încredere în bărbați și faptul că și-a plătit toate karmele și și-a învățat toate lecțiile cu fostul soț, a ajutat-o să-l ierte și simte că viața va fi bună pentru ea, de acum înainte.

Am încredere în bărbați. Vine din tine, dacă ești bine cu tine. În ultimele luni, am cunoscut multe persoane mișto, sunt convinsă că va fi bine în continuare.

Viața mea de acum va fi foarte frumoasă. Meditez în fiecare zi. Când am timp dimineața, dacă nu, seara. Mă pun cu fetițele în pat, ele își beau lăpticul, eu ascult la căști diverși guru. Cred în dragostea adevărată, o ai tu cu tine, cu copiii.

N-am frici, n-am anxietăți. Trebuie să faci totul din plăcere, nu din obligație. Cu cât faci lucruri mai frumoase, cu atât universul îți oferă. Trebuie să faci banii cu pasiune. De ani de zile, nu mă mai gândesc la bani, efectiv, nu mai am problema banilor. Pur și simplu, fac și banii vin, a spus ea.

Elena Gheorghe, ipostaza de vis în care s-a pozat pe Instagram. Cât de bine arată vedeta... Bianca Drăgușanu și-a uimit fanii cu o iluzie optică. Apariția în care pare că nu poartă lenjerie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x