Căutare Live

Cum s-a fotografiat Vlad Gherman alături de Oana Moșneagu în vacanță la munte.Speculațiile despre potențiala relație au reapărut

Vlad Gherman, celebrul actor din serialul Adela, a ales să nu petreacă trecerea dintre ani singur și a plecat la munte alături de o gașcă de prieteni printre care se afla și Oana Moșneagu. Se pare că actorul i-a făcut cunoștiință actriței cu prietenii săi.

Vlad Gherman, celebrul actor din serialul Adela, a ales să nu petreacă trecerea dintre ani singur și a plecat la munte alături de o gașcă de prieteni printre care se afla și Oana Moșneagu. Se pare că actorul i-a făcut cunoștiință actriței cu prietenii săi.

Antena 1/Instagram

Vlad Gherman și Oana Moșneagu petrec și mai mult timp împreună în această perioadă, deși au luat o pauză de la filmările pentru sezonul 3 ale serialului Adela. De mai multe ori cei doi au spus că sunt doar prieteni, dar postările lor recente i-au făcut pe urmăritorii lor să creadă altceva.

Actorul a postat o fotografie din mașină în care se află în față cu un prieten de-al său, iar pe bancheta din spate este Oana Moșneagu alături de alte 2 fete.

Citește și: Interviu CaTine.ro La Masculin cu Vlad Gherman: „În fiecare zi descopăr lucruri noi despre mine”

Vlad Gherman în vacanță cu Oana Moșneagu

Apoi el a postat la Insta Story mai multe momente de la cabana de unde erau cazați, iar în unul dintre video-uri, Vlad dansează alături de Oana și a pus pe poza un emoticon în formă de inimioară.

Oana a postat și ea pe Insta Story un video cu Vlad când el dansează și pare că cei doi s-au distrat de minune, chiar dacă au lipsit Mara Oprea și Alecsandru Dunaev, cei care completau gașca lor de prieteni.

Citește și: Vlad Gherman a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Oana Moșneagu. Dezvăluirile neașteptate din noul său vlog

În trecut, pentru că apăruseră speculații cu privire la relația dintre Oana și Vlad, actorul a răspuns într-un vlog de pe canalul său de Youtube la o întrebare legată de prietenia sa cu Oana și a menționat că s-au împrietenit pe platourile de filmare și sunt doar amici.

Ce relație există între Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au pus fanii pe gânduri după ce s-au lăsat fotografiați împreună și au pus pozele pe rețelele sociale. Mulți s-au întrebat ce relație au cei doi de fapt, iar actrița din Adela a dat cărțile pe față într-un interviu pentru Viva.

Într-un interviu pentru Viva, actrița din Adela a vorbit fără perdea despre legătura pe care o are cu colegul său de platoul, dar și despre părerea Cristinei Ciobănașu în ceea ce îi privește. De asemenea, tânăra a oferit informații despre viața sa amoroasă, dar și despre cea mai frumoasă surpriză pe care a primit-o din partea unui bărbat.

În ultima perioadă au apărut foarte multe imagini pe rețelele sociale cu Oana Moșneagu și Vlad Gherman, iar fanii s-au întrebat dacă formează un cuplu sau sunt doar pieteni. Întrebată de jurnaliștii Viva despre acest detaliu, actrița a vorbit fără ezitări despre relația pe care o are cu colegul său de platou.

Citește și: Vlad Gherman și-a făcut implant de păr. Cum arată acum actorul

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți.”, a spus ea, conform sursei citate mai sus.

Ipostaza în care s-a filmat Anamaria Prodan pentru a pune capăt reacțiilor de hate. “Pot să mă prezint așa la piscină, h... Antonia este în spital și și-a anulat concertele. Ce are artista și câți bani pierde din cauza nerespectării contractelo...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x