Căutare Live

Cum sărbătorește Prințul William Ziua Tatălui. Imaginea adorabilă în care e cu zambetul până la urechi, alături de cei trei copiii

Palatul Kensington a publicat o fotografie informală în care Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prinț Louis zâmbesc cu gura până la urechi.

Prințul William a fost fotografiat zâmbind alături de George, Charlotte și prințul Louis, care stă pe umerii lui, în Iordania.

Profimedia

În fiecare an, în cea de-a treia duminică din luna iunie, locuitorii din Mare Britanie sărbătoresc Ziua Tatălui. Tată a trei copiii, prințul William nu putea să lase acest eveniment să treacă fără să fie marcat și apare într-o nouă poză adorabilă alături de Prințul George, de opt ani, Prințesa Charlotte, de șapte ani, și Prințul Louis

Imaginea informală prin care Prințul William marchează Ziua Tatălui din Marea Britanie

Cu ocazia Zilei Tatălui din Marea Britanie, Palatul Kensington a publicat pe contul oficial de Instagram o nouă fotografie cu Prințul William, care este cu zâmbetul până la urechi. Alături de cei trei copiii ai săi și ai lui Kate Middleton, ducele de Cambridge zâmbește larg și pare foarte mândru.

Prințul William, care împlinește 40 de ani săptămâna viitoare, s-a pozat alături de Prințul George, în vârstă de 8 ani, și de Prințesa Charlotte, de 7 ani, și ce micuțul Prinț Louis, de 4 ani, stă cocoțat pe umerii lui.

Fotografia a fost realizată anul trecut, într-un peisaj de vis, în timpul vacanței pe care familia reagală a petrecut-o împreună în Iordania, transmite Daily Mail.

Citește și: Prințul William și soția sa au decis și ei să se mute din Londra. Unde va fi noua lor locuință și ce i-a determinat să plece

O imagine similară cu Ducii de Cambridge și copiii lor, în care Kate Middleton poartă o rochie kaki și William un tricou verde oliv și pantaloni scurți bej, a fost folosită de familia regală anul trecut, ca felicitare de Crăciun.

Cu toate acestea, noua imagine dată publicității este una informală, care reprezintă o frântură din viața mai puțin văzută a familiei regale. De asemenea, spre deosebire de cealaltă imagine, aceasta arată și mai mult personalitățile copiiilor.

Ducii de Cambridge au o legătură sepcială cu Iordania, deoarece Kate a locuit acolo timp de trei ani, când tatăl ei, Michael, a fost detașat în capitala Amman pentru slujba sa la British Airways în mai 1984. La acea vreme, ea avea doi ani, iar sora ei, Pippa, avea doar opt luni. Tot acolo a făcut și grădinița și astfel, a învățat limba arabă și recita versete din Coran.

De asemenea, Prințul William a vizitat Iordania în 2018, la scurt timp după nașterea fiului său, Louis. Atunci, el a vizitat un loc în care Kate a făcut în copilărie o fotografie alături de tatăl ei și de sora sa mai mică.

Citește și: Ducii de Cambridge, imagini emoționante cu Regina Elisabeta a II-a în tinerețe. Ce mesaj i-au transmis de Ziua Femeii

Prințul William împlinește 40 de ani. Detalii neștiute din viața de tată

Pe 21 iunie, Prințul William împlinește 40 de ani, iar cu această ocazie unii dintre prietenii săi au dezvăluit pentru Daily Mail cât de importantă este familia pentru viitorul Rege al Marii Britanii.

„Adoră să fie tată și să aibă familia în jurul lui. Atunci când ai copii, totul este pus într-o nouă perspectivă. Orice s-ar întâmpla „la muncă”, el trebuie să se ducă acasă și să fie o persoană 'normală' de dragul copiilor săi, ceea ce îl face să fie mai împăcat cu realitatea vieții sale”, a declarat o sursă pentru publicația britanică.

George, Charlotte și Louis un au furat toate privirile, la începutul acestei luni, la celebrarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta.

Din ce câștigă bani Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă și cu cine s-a iubit în trecut. Detaliul pe care bărbatul l-ar vrea ... De ce Adrian Alexandrov refuză să o lase pe fiica lui cu Elena Udrea să-și viziteze mama în penitenciar. Cum explică dec...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x