Cum se mai simte Benone Sinulescu. Noi detalii despre starea de sănătate a artistului

Benone Sinulescu traversează o perioadă dificilă din viața sa. Iată cum se mai simte celebrul artist.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Captură Antena 1

Artistul suferă de mai multe afecțiuni și chiar s-ar vorbi în presă despre o intervenție chirurgicală minim invazivă, însă nu s-a luat o decizie în acest sens.

Benone Sinulescu, noi detalii cu privire la starea sa de sănătate

Artistului i s-au făcut investigațiile de rigoare, comunică și are o stare generală bună momentan, așa cum se arată în informațiile apărute în viva.ro.

Benone Sinulescu se simte bine, comunică tot timpul și este vesel, susține profesorul Anton Hadăr, unul dintre prietenii artistului. Cântărețului i s-a făcut un RMN și alte analize, fiind sub supravegherea medicilor.

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu a spus ce s-a întâmplat cu artistul, de fapt. Fostul impresar al cântărețului a reacționat imediat

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om . E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa', a transmis apropiatul lui Benone Sinulescu.

Cântărețul de muzică populară Nicolae Datcu a mai dezvăluit faptul că Benone Sinulescu se simte bine și chiar glumește cu asistentele.

„Am vorbit cu Leni aseara și a zis ca Nea Beni glumeste cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism', a spus și artistul de muzică populară Nicolae Datcu.

Citește și: Benone Sinulescu și-a scris testamentul în urmă cu mai mulți ani. Cui îi lasă artistul toată averea

Lenuţa Timiş, director medical al Spitalului Judeţean Arad, a dat noi detalii despre ce face și cum se simte în prezent Benone Sinulescu.

„Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigaţii, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutăţit starea dânsului. El are mai multe afecţiuni, care ştiţi cum, din cauza vârstei se tot degradează. Colegii mei se înţeleg cu dânsul. Adică nu-i la nivelul în care să nu ne putem înţelege cu el. Benone Sinulescu este internat la un spital din Arad.

Citește și: Noi informații despre Benone Sinulescu. În ce stare se află artistul și ce au declarat medicii: „Se discută despre o intervenție”

Şi noi de dorim să-i îmbunătăţim cât putem de mult starea de sănătate şi să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit. Noi îl vom ţine în unitatea sanitară atât cât va fi nevoie.

De multe ori glumeşte cu colegii şi cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depăşească momentul şi să fie omul puternic pe care noi îl ştiam.

Soţia dânsului, în mare parte, este aici cu dânsul. Mai merge, ştiţi cum e, na, să mai facă un duş sau să-i mai ducă anumite obiecte ale dânsului, pe care ea consideră că sunt necesare. Da. Este aici. Ne-a solicitat să păstrăm confidenţialitatea datelor medicale pe toate liniile care sunt investigate”, a fost declarația dată de Lenuța Timiș de la Spitalul Județean Arad.

Ultimele știri