Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Viorica de la Clejani dă vina pe izolare! Cum și-a justificat reacțiile explozive, mama Margheritei! "Eu nu o să mă schimb niciodată. Dacă îmi vorbești urât, îți vorbesc și mai urât."

După reacțiile explozive la adresa jurnaliștilor, Viorica de la Clejani și-a justificat ieșirile nervoase printr-un mesaj postat pe Instagram.

Viorica de la Clejani dă vina pe izolare! Cum și-a justificat reacțiile explozive, mama Margheritei! "Eu nu o să mă schimb niciodată"

După accidentul provocat zilele trecute, de Margherita din Clejani, mama acesteia, Viorica a sărit în apărarea fetei.

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a provocat un accident în capitală.

Viorica de la Clejani, o nouă reacție după ce fiica ei a fost prinsă drogată la volan: ”Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta!”

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

Viorica de la Clejani și-a ieșit din minți la scurt timp după ce fiica ei, Margherita, a fost prinsă sub influența substanțelor halucinogene, la scurt timp după ce a provocat un accident rutier.

La o zi de la accident și după ce a atacat un reporter de la Antena 3, Viorica de la Clejani a revenit cu un nou mesaj prin care încerca să-și justifice reacțiile.

Margherita de la Clejani, prima apariție publică după ce a fost prinsă drogată la volan. Tânăra a ieșit la plimbare cu iubitul ei

Astfel că luni seara, Viorica de la Clejani a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care dădea vina pe izolarea împusa în contextul pandemiei.

"După atâta timp de stat în casă, din cauza pandemiei, nu m-am mai putut controla și mi-am ieșit din fire. E normal sa o iei razna de la atăta stat în casa, iar acum televiziunile stau in fata casei mele de dimineata si pana seara...
Se speculează multe in presa pentru rating😁😉
Eu nu o să mă schimb niciodata! Dacă îmi vorbești frumos, îți vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbești urât, îți vorbesc și mai urât.
Nu mi-e frica decat de Dumnezeu. El ne da semne, si ne facem ca nu vedem. Fiti mai buni si iubiti animalele, iar viata o sa fie usoara. ♥️

Recomandari