Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Viorica de la Clejani, o nouă reacție după ce fiica ei a fost prinsă drogată la volan: ”Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta!”

Viorica de la Clejani și-a ieșit din minți la scurt timp după ce fiica ei, Margherita, a fost prinsă sub influența substanțelor halucinogene, la scurt timp după ce a provocat un accident rutier. 

Viorica de la Clejani, o nouă reacție după ce fiica ei a fost prinsă drogată la volan: ”Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta!”

La o zi de la accident și după ce a atacat un reporter de la Antena 3, Viorica de la Clejani a revenit cu un nou mesaj acid, spunând că în țară se întâmplă lucruri mai grave.

Viorica de la Clejani, o nouă reacție după ce fiica ei a fost prinsă drogată la volan: ”Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta!”

Margherita de la Clejani, prima apariție publică după ce a fost prinsă drogată la volan. Tânăra a ieșit la plimbare cu iubitul ei

”Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii. Înseamnă că, dacă erați voi în situația mea, le-ați fi dat cu toporul în cap. Eu îmi apăr copiii, indiferent de situație. Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să-i iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă. Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet.”, a scris ea pe Instagram.

Bărbatul care o însoțea pe Margherita în momentul în care a provocat accidentul, primele declarații: ”I-am zis să nu luăm mașina!”

Margherita de la Clejani, prinsă sub influența unor substanțe halucinogene la volan

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

Margherita de la Clejani a rupt tăcerea, în sfârșit! Ce a consumat înainte de a provoca accidentul: ”Sunt niște pastile din farmacie!”

″În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație”, se arată într-un comunicat.

Recomandari