Daliana Răducan și Ianca Simion, prima poză împreună. Cum s-au fotografiat iubita și fiica lui Răzvan Simion

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu prima imagine alături de iubita tatălui ei, Daliana Răducan.

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu prima imagine alături de iubita tatălui ei, Daliana Răducan.

Instagram

Răzvan Simion este un bărbat împlinit și fericit. Acesta se mândrește cu o fiică superbă, dar și cu o iubită extrem de frumoasă.

Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" este foarte discret în ceea ce privește viața lui amoroasă, însă nu a ezitat să le prezinte prietenilor din mediul online femeia care a reușit să îl cucerească. De asemenea, se pare că iubita lui și fiica acestuia, Ianca Simion, au o relație specială, drept dovadă stă prima fotografie pe care au făcut-o împreună.

Cum s-au fotografiat Daliana Răducan și Ianca Simion, iubita și fiica lui Răzvan Simion

În urmă cu trei săptămâni, Răzvan Simion și-a oficializat relația cu Daliana Răducan, femeia care are reușit să îl cucerească după despărțirea de Lidia Buble. Mai mult decât atât, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" i-a prezentat-o pe noua sa iubită și fiicei sale, Ianca Simion, care pare că a primit vestea ca pe o surpriză plăcută.

Totodată, Ianca Simion și-a surprins prietenii virtuali cu prima poză alături de Daliana Răducan, semn că cele două se înțeleg de minune și au o relație strânsă de prietenie.

Citește și: Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, face furori cu frumusețea ei. Cum s-a lăsat filmată adolescenta

Cele două par foarte apropiate, iar postarea fiicei lui Răzvan Simion a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Un lucru este evident, amândouă sunt de o frumusețe răpitoare și uimesc de fiecare dată cu trăsăturile lor superbe.

Cine este Dalian Răducan, noua iubită a lui Răzvan Simion

Daliana Răducan, femeia care l-a cucerit pe Răzvan Simion, este arhitect și designer interior, dar a cochetat și cu televiziunea în trecut. La cei 29 de ani, focoasa brunetă pune foarte mult accent pe viața profesională și pe modul în care arată.

Potrivit informațiilor care se regăsesc pe site-ul ei, Daliana Răducan a studiat Arhitectura la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, din București, timp de șase ani.

Pe site mai găsim informații interesante despre ea: "Mă consider pe cât de creativă, pe atât de riguroasă. Ador să dau frâu liber spiritului meu artistic dar în aceeași măsură îmi place să fiu avocatul diavolului atunci când vine vorba de detalii.

Citește și: Răzvan Simion are o nouă iubită. Cine este și cum arată Daliana Răducan, femeia alături de care s-a afișat la nunta lui Dani Oțil

Scopul meu este să găsesc proporția ideală de exuberanța și de simplitate pentru fiecare spațiu. Obțin acest lucru prin confort, forme fluide, detalii, simțul armoniei, simetrie și tehnologie.

Sunt un observator critic și întotdeuna îmi doresc să dau naștere unui dialog captivant între piesele de mobilier, design-ul interior și obiectele din jur. Nu mă las niciodată prinsă într-o imagine sau aspect anume. Îmi ascult cu mare atenție clienții iar apoi fac tot posibilul să dau viață visurilor lor. De-a lungul timpului, am remarcat că mulțumirea și fericirea sunt la cote înalte atunci când beneficiarii își asumă riscuri și atunci când sunt sinceri cu ei înșiși cu privire la ceea ce iubesc cu adevărat, așa cum se întâmplă și în viață".

Ultimele știri