Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, face furori cu frumusețea ei. Cum s-a lăsat filmată adolescenta

Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", se mândrește cu o fiică extrem de frumoasă. Ianca Simion atrage privirile internauților cu frumusețea sa răpitoare și superbele trăsături ale feței .

Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", se mândrește cu o fiică extrem de frumoasă

Instagram / Antena 1

Ianca Simion, fata lui Răzvan Simion, s-a transformat într-o dominșoară în adevăratul sens al cuvântului. Adolescenta face furori cu frumusețea ei pe rețelele sociale, locul în care este foarte activă și își ține la curent prietenii viruali cu cele mai importante evenimente din viața ei.

Citește și: Răzvan Simion se mândrește cu o fiică superbă. Cum arată Ianca acum și cum au reacționat vedetele când au văzut-o: „Doamne!”

De asemenea, fiica prezntatorului de la "Neatza cu Răzvan și Dani" nu se sfiește să se fotografieze în diferite ipostaze, drept dovadă stau postările sale de pe contul de Instagram.

Cum s-a lăsat filmată Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion

Recent, Ianca și-a surprins urmăritorii cu un filmuleț îndrăzneț. Fiica lui Răzvan Simion a îmbrăcat un top scurt, o pereche de jeans senzaționali, dar și o geacă din piele, care i-au scos în evidență frumoasele trăsături ale feței și look-ul deosebit.

Un lucru este evident, Ianca a moștenit superbele trăsături de la tatăl ei, cu care seamănă foarte bine. La cei 16 ani, fiica lui Răzvan Simion se mândrește cu un corp zvelt de atletă, dar și cu o fire rebelă și copilăroasă.

Adolescenta este fiica prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" din căsnicia sa cu Diana Simion. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii, Tudor și Ianca.

Citește și: Fiica matinalului de la Neatza s-a lăsat fotografiată așa la plajă. Cum arată Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion

După o căsnicie de 15 ani, Răzvan Simion și soția lui au decis să o ia pe drumuri separate, iar apoi matinalul de la Antena 1 a intrat într-o relație cu Lidia Buble, cea alături de care a stat mai bine de 5 ani.

Cine e Răzvan Simion

Răzvan Simion s-a născut pe 8 august 1980 în Reșița. Acesta a reușit să își pună bazele unei cariere de succes în televiziune alături de Dani Oțil, cel cu care prezintă emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", de la Antena 1. Chiar dacă anii au trecut și nu au fost puțini la număr, iată că prietenia dintre cei doi a rezistat presiunii timpului, dar și a muncii pe care o fac de mai bine de un deceniu. Răzvan a prezentat alături de Dani Oțil și emisiunea “Prietenii de la 11”, din cadrul Antenei 1.

În ceea ce privește viața amoroasă, Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana Simion până în anul 2015, când au hotărât să divorțeze, dar să păstreze o relație de prietenie pentru a avea grijă împreună de cei doi copii ai lor. După despărțirea de fosta soție, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a intrat într-o relație cu superba Lidia Buble, însă au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

La scurt timp după despărțirea de artistă, Răzvan Simion și-a făcut apariția alături de noua iubită, chiar la nunta colegului său, Dani Oțil. Se pare că Daliana Răducan, femeia care a reușit să îl cucerească pe prezentator, este o femeie extrem de frumoasă.

Ultimele știri