Dan Capatos a lipsit de la Xtra Night Show. Cine i-a luat locul în emisiune și de ce nu a putut fi prezent

Surpriză la ediția din 9 septembrie 2021 de la Xtra Night Show! Dan Capatos a lipsit de la pupitrul de prezentator, iar locul său a fost ocupat de o colegă de platou.

Dan Capatos a lipsit joi seara de la cârma emisiunii Xtra Night Show, iar în locul său a fost Paula Chirilă, care a explicat motivul absenței prezentatorului.

Antena 1

Dan Capatos a lipsit din emisiunea de joi seara, iar telespectatorii au fost surprinși să vadă că prezentatorul de la Antena Stars nu apare pe micile ecrane.

Acesta a fost înlocuit în direct, iar în platou au curs explicațiile și lămuririle despre absența îndrăgitului prezentator din emisiunea de noapte, care l-a consacrat.

De ce a lipsit Dan Capatos de la Xtra Night Show. Cine s-a pus la pupitrul de prezentator

Dan Capatos a nu a fost prezent în platoul emisiunii seara trecută, prezentatorul care moderează de ani buni show-ul de noapte a absentat motivat. De asemenea, acest va mai lipsi și vineri seara.

Coprezentatorul Paula Chirilă s-a așezat la pupitru și a anunțat în stilul propriu că a preluat cârma emisiunii cât timp Dan Capatos lipsește: „M-am cocoțat aici, pentru că am văzut că este locul gol, m-am primenit frumos ca să fiu o drăguță”, a glumit Paula Chirilă, în emisiunea de la Antena Stars.

Aceasta a dezvăluit și motivul pentru care prezentatorul lipsește. Dan Capatos nu a putut fi prezent în emisiunea deoarece este la festivalul UNTOLD, unde se bucură de patru zile de muzică, distracție și relaxare.

Citește și: Dan Capatos, dezvăluiri în premieră: "Băiatul meu a moștenit de la mine o afecțiune". Detaliile pe care foarte puțini le știau

„Inculpatul este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este – la Untold”, a mai spus Paula Chirilă.

Cătălin Bordea nu s-a dezis de la meseria sa și s-a ținut și el de glume. Comediantul a subliniat că Dan Capatos s-a lăudat că până în acest moment nu a lipsit de la emisiune decât atunci când a avut probleme medicale: „Omul care s-a lăudat că nu a lipsit niciodată de la emisiune, decât atunci când a avut probleme cu stomacul, uite-l acum!”, a spus coprezentatorul de la XNS.

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Dan Capatos o să revină în curând pe micile ecrane cu subiectele momentului, invitaţi interesanţi şi materiale în exclusivitate.

Citește și: Dan Capatos, confesiuni despre momente cumplite din vața lui: „Am fost paralizat pe partea stângă”. Ce a pățit prezentatorul

Emisiunea Xtra Night Show poate fi urmărită la Antena Stars, de la 22.30, de luni până vineri

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Subiectele momentului, invitaţi interesanţi şi materiale în exclusivitate, toate pot fi urmărite în fiecare zi, de luni până vineri, în cel mai nou sezon Xtra Night Show, de la 22:30, pe Antena Stars.

“Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine.

Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a declarat Dan Capatos, când emisiunea s-a mutat de la Antena 1, la Antena Stars.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri