Dan Capatos, confesiuni despre momente cumplite din vața lui: „Am fost paralizat pe partea stângă”. Ce a pățit prezentatorul

Dan Capatos a rememorat o perioadă neplăcută din viața lui când în timpul unei vacanțe a ajuns pe patul de spital, după un atac cerebral.

Dan Capatos a povestit despre momentul în care a făcut atac cerebral, într-o vacanță în Italia

Instagram

Nu mulți știu că îndrăgitul prezentator a avut parte de un moment de cumpănă în urmă cu doi ani. Recent, Dan Capatos a făcut mărturisiri despre acea perioadă, la Antena Stars.

Dan Capatos a povestit că a avut parte de un atac cerebral în vacanța din Italia, care a avut drept consecință paralizia temporară pe partea stângă.

Vedeta și-a amintit și de condițiile neplăcute din acea zonă mai puțin populate din Italia.

Dan Capatos, despre atacul celebral: „Atunci am intrat în panică”

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde... adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. Ea fiind foarte frumoasă de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a declarat Dan Capatos la Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și: Dan Capatos, reacție nervoasă în direct la TV. Ce l-a scos din minți pe prezentatorul XNS

Prezentatorul și-a amintit de panica pe care avut-o în momentul în care și-a dat seama că nu își simte partea stângă:

„Când am aterizat în aeroportul extrem de mic aveam un post de ăsta de Cruce Roșie. Mi-a dat o pastilă să o bag sub limbă, pe care oricum o luasem și eu. Ăsta e tratamentul de urgență până vine personalul de specialitate să-ți acorde un tratament mai de Doamne Ajută. Îmi trecuse, era ok, și când am plecat cu mașina să facem drumul acela de două ore. Stăteam așa, mă uitam pe geam, destul de turtit după treaba aia din avion și zic „băi, unde mi-o fi telefonul?”, când mă uit, telefonul era în mână și mi-am dat seama că nu mai simțeam telefonul. Când am început să vorbesc mi-am dat seama că nu-mi mai simțeam toată partea stângă și atunci am intrat în panică. Atunci am intrat în panică”, a spus prezentatorul.

Citește și: Cum arată fiul lui Dan Capatos. Andrei este campion la tenis și îl face mândru pe tatăl său

Dan Capatos și-a amintit cum a încercat atunci să ascundă gravitatea situației de fiul său.

„Am ajuns la un spital de urgență acolo, aveam un bon de ordine 400... Când am văzut așa, deja îmi revenisem și am zis „hai să mergem”. L-am sunat pe profesorul Băjenaru, un om extraordinar, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigațiile la el. Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate. Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok. Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să părem cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva”, a spus Dan Capatos, potrivit Spynews.

Ultimele știri