Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Dan Negru, descoperire șoc! Vedeta, critici dure la adresa autorităților: „Deci asta înseamnă”

Grecii și Bulgarii au anunțat în mod oficial faptul că deschid litoralul începând cu data de 1 iunie, lansând totodată o invitație adresată românilor! Celebrul om de televiziune Dan Negru, de la Antena 1, a transmis un mesaj dur pentru autoritățile din România!

Ce mesaj a postat Dan Negru pe pagina sa de Facebook

La scurt timp după ce grecii și bulgarii au anunțat că își deschid litoralul în doar câteva zile și că românii sunt așteptați să-i viziteze, Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care critică autoritățile din România, care susțin că „românii vor prefera turismul românesc vara aceasta”.

DAN NEGRU, MESAJ DUR LA ADRESA AUTORITĂȚILOR

Celebrul prezentator al emisiunii Next Star a dezvăluit faptul că autoritățile din România încurajează turismul intern, deși șansele de îmbolnăvire de Covid-19 sunt mai mari în țara noastră decât în Grecia sau Bulgaria, țări care au raportat mai puține cazuri de coronavirus.

CITEȘTE ȘI: L-a enervat rău! Răspunul care te va șoca: Ce ar face Dan Negru cu 100 de euro? "Ăla zgarcitu' pe care-l știi de mic"

Iată mai jos mesajul postat de Dan Negru pe pagina sa de Facebook:

„Grecii si bulgarii își deschid litoralul de la 1 Iunie si i-au invitat și pe ai noștri să-i viziteze dar oficialitățile zic că "românii vor prefera turismul românesc vara asta".

Dan Negru, descoperire șoc! Vedeta, critici dure la adresa autorităților: „Deci asta înseamnă”

Ce a postat Dan Negru pe pagina sa de Facebook

Deci asta insemnă "consumați produse românești"?

In Grecia sau Bulgaria cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi și nu invers.

citește și: Prețurile în turismul Românesc, mai mari decât cele din străinătate! Dan Negru a făcut o comparație. „După ce trece totul, nu se va schimba nimic, așa cum speră unii!”

Inchideți granițele si consumați produsele românești ale ălora care au dat tunuri și au acu' hotelurile lui Ceaușescu.

Pe 5 Iunie am găsit o ofertă la Mamaia.

965 euro/ noapte. 😂”

Așa cum era de așteptat, mesajul a stârnit un puternic val de reacții printre internauți și a devenit imediat viral.

Recomandari