Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Dan Negru, mesaj neașteptat pe Facebook! Ce detaliu i-a uimit pe fani: „Au spovedit-o pe Vulpița la televizor”

Dan Negru, celebrul prezentator de la Antena 1, a reușit să își pună fanii pe jar cu un mesaj complet neașteptat! Postarea a stârnit o adevărată controversă și a devenit instant virală!

Dan Negru, mesaj viral despre părintele Vasile Ioana

Cei care îl urmăresc în mod constant pe celebrul Dan Negru, pe pagina sa oficială de Facebook, știu faptul că vedeta de la Antena 1 postează des mesaje prin care critică defectele societății actuale sau prin care pune în lumină subiecte importante, ce nu se bucură însă de „celebritate”.

Dan Negru, mesaj viral pe Facebook despre părintele Vasile Ioana

Recent, Dan Negru a făcut multă vâlvă atunci când a postat o fotografie în care apare alături de Părintele Vasile Ioana, pe care mulți dintre români îl știu și îl apreciază pentru modul extrem de special prin care înțelege și reușește să transmită mesajele Bisericii Ortodoxe, pe înțelesul omului de azi.

citește și: Dan Negru, revoltat de dispariția unei statui cunoscute din Timișoara: ”Noi furăm statui. Nu le dărâmăm”

Extrem de cult și deschis în gândire, preotul se bucură de multă apreciere din partea credincioșilor, acesta având sute de mii de urmăritori pe Facebook.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Dan Negru a ținut să transmită un mesaj special, ce a făcut senzație:

„Îmi bubuie mesajele : "Negrule,rușineeeee! Popii tăi au spovedit-o pe Vulpița la televizor" Rușine fost 8-2 ăla cu Barcelona 😂 din care nu-mi revin. Pe ălelalte nu le-am mai văzut 😂 Cât despre "bărboși". Sunt și unii cool cum e cel din fotografie a cărui zi de naștere e azi.”, a fost mesajul postat de vedeta de la Antena 1

Tot recent, Dan Negru a dezvăluit că, dincolo de știrile cu privire la moartea interlopului Emi Pian, românii ar trebui să afle despre poveștile care contează cu adevărat.

citește și: El este singurul PIAN de care trebuie să ne pese! Fabiani a primit palmă după palmă, dar a ajuns să „duduie” cele mai mari scene ale lumii

Prezentatorul emisiunii „Next Star” ne-a amintit care este singurul „pian” care ar trebui să „duduie”: Fabiani, un copil-minune, un talent fără pereche din România. Mama sa a murit când o mașină a spulberat-o pe o trecere de pietoni, iar puștiul a rămas doar cu pianul luat cu bani de la bancă de către aceasta...dar și cu o pasiune imensă pentru muzică.

În 2015, Fabiani a participiat la Next Star, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Fabiani, singurul „pian” care contează, a cântat pe marile scene ale lumii inclusiv alături de celebrul Andrea Bocelli! Așa cum era de așteptat, dezvăluirile lui Dan Negru a făcut senzație pe Facebook.

Recomandari