Dana Săvuică s-a pozat fără sutien! Cât de dur au criticat-o urmăritorii pe vedetă! "Ai o anumită vârstă" |Foto

Dana Săvuică s-a pozat făra sutien, pe malul lacului Techirghiol. Fanii au asaltat-o imediat cu critici dure.

Dana Săvuică a împlinit la începutul acestui an 50 de ani, dar vedeta arată foarte bine. Recent, a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare fără sutien, pe malul lacului Techirghiol.

Alina Ceuşan se pregăteşte intens pentru venirea pe lume a băieţelului ei! Ce face bloggerița înainte să nască! | Video

Dana Săvuică s-a pozat fără sutien! Cât de dur au criticat-o urmăritorii pe vedetă! "Ai o anumită vârstă" |Foto

Dana Săvuică este foarte activă pe rețelele de socializare unde posteaza frecvent imagini cu ea, în multe dintre fotografii apare în costum de baie.

Dana Săvuică a fost fotomodel și se pare că încă îi place să cocheteze cu această ocupație. Vedeta și-a acoperit sânii goi cu mâinile, dar ceva, ceva, tot se vede. Nu degeaba fanii ei s-au grăbit să asalteze cu multe comentarii. Unele acide, altele de apreciere.

Iubita lui Dorian Popa i-a pus la punct pe indiscreți! Ce răspuns le-a dat Babs! "„Sunt sătulă de întrebarea asta până peste cap"

Relax. Life is amazing”, a scris Dana în dreptul reușitei fotografii.

”Dana, nu te dezminți deloc :)) aceeași femeie fără inhibiții și super frumoasă!!!!!!”, ”Ai o anumită vârstă, ai o fată mare și nu-ți mai stă bine să pozezi ca o tinerică. Scuze”, ”Poza pare putin stopată!? Mai poți face una cu mâinile ridicate spre soare?”, ”Parcă faci sex”, ”Tot respectul, superbă în orice conjunctura, ipostază, finețe, eleganță, stil super clasă, rafinament, diplomat, eviți frumos …,,răutāțile” denotă inteligență! Ochii, oglinda sufletului, superb om, super fin caracter!”, ”Trebuia să te pozezi cu nămolul pe tine…așa toate faceți”, sunt câteva dintre comentariile criticilor.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri