Dani Stoian, fiul lui Florin Salam în vârstă de 18 ani, și-a botezat copilul. Imagini de la evenimentul cu ștaif

Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, și-a botezat copilul. La evenimentul fastuos, Dani Salam și partenera sa au strălucit.

Dani Stoian, Betty Salam și Florin Salam

Instagram

Dani Stoian, fiul cel mare al lui Florin Salam, este un bărbat în toată firea, foarte rezervat cu viața sa, dar și cu aparițile publice. În ciuda succesului familiei sale, acesta nu se arată fascinat de notorietate și se ocupă mai mult de iubita și de copilul său.

Tânărul în vârstă de 18 ani a devenit tată pentru prima dată în urmă cu doar câteva luni. Alături de partenera sa de viață crește un băiețel pe nume Edan Ștefan.

Familia Salam are foarte multă notorietate atât în România, cât și peste hotare, însă nu toți membrii familiei își doresc aceeași doză, iar unul dintre ei este Dani Stoian. Fratele cel mic al lui Betty și-a s-a filmat alături de sora sa la botezul fiului săiu, iar cei doi, în puținele momente, s-au filmat împreună.

Citește și: Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară. Uite prima imagine cu fiul lui Dani Stoian | Foto

Dani Stoian și-a botezat fiul. Cum s-a fotografiat alături parteneră și de fiu

Dani Stoian a petrecut cu mare fast alături de invitații lui la botezul fiului său Edan Ștefan. Acesta a atras atenția cu un costum roz, iar alături de soția lui cu o rochie care nu lasă loc imaginației, a strălucit!

Dani Stoian iubește de ceva ani aceeași femeie. Este vorba despre Mihaela, o femeie superbă, care l-a făcut cel mai fericit om din lume după ce l-a adus pe lume pe iubitul lor fiu. Băiatul lui Florin Salam este topit după micuțul său și de femeia alături de care și-a întemeiat o familie.

De la eveniment nu a lipsit nici sora sa. Betty și Dani sunt doi frați uniți, care, deși nu sunt văzuți prea des împreună, cu siguranță se susțin necondiționat. Dani a moștenit pasiunea pentru muzică a tatălui său, la fel ca sora sa, Betty.

Citește și: Cum arată Dani Stoian, fiul lui Florin Salam cu Fănica. Tânărul are 18 ani și este tatăl unui băiețel superb

Florin Salam și-a susținut necondiționat copiii, mai ales după moartea mamei lor, Ștefania. Fata cea mare a artistului a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani, iar acum are un băiețel superb. Acum, fiul său cel mare, a devenit tată la 18 ani și și-a încreștinat băiatul în sânul celor mai apropiați oameni.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Betty Stoian s-a căsătorit cu Cătălin Vișănescu, iar împreună formează o familie frumoasă și unită.

Florin Salam este tatăl a cinci copii, dintre care doi din prima căsătorie cu Ștefania Stoian, pe care artistul o alinta Fănica.

Citește și: Cum arată nora lui Florin Salam. Iubita lui Dani Stoian i-a dăruit un nepot

Florin Salam și-a susținut necondiționat copiii, mai ales după moartea mamei lor, Ștefania. Fata cea mare a artistului a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani, iar acum are un băiețel superb. Betty Stoian s-a căsătorit cu Cătălin Vișănescu, iar împreună formează o familie frumoasă și unită.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri