Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Daniela Crudu i-a impus o condiție iubitului ei, pentru o întâlnire! Bărbatul nici nu a vrut să audă! Ce i-a cerut

Daniela Crudu i-a impus o condiție iubitului ei croat, care a snopit-o în bătaie, recent, pentru a se revedea. Bărbatul, însă, nici nu a vrut să audă!

Daniela Crudu

Instagram

După ce a fost bătută cu bestialitate și a ajuns la spital, Daniela Crudu i-a impus o condiţie iubitului croat pentru a purta o discuţie, față în față.

Condiția impusă de Daniela Crudu a fost ca întâlnirea să aibă loc în apartamentul tatălui ei, Nelu Crudu, în prezența lui, precum și în prezența surorii ei. Croatul nu a acceptat condiția.

Citește și: Ce a publicat Daniela Crudu pe internet, înainte de a fi bătută de iubit! Imagini incendiare pe TikTok! VIDEO

În prezent, Daniela Crudu se recuperează în apartamentul tatălui ei din București. Recent, vedeta a spus că se simte bine după ce a fost agresată de iubit.

Citește și: Cum arăta Daniela Crudu în copilărie. Fotografii din albumul de familie - FOTO

„Bine, foarte bine (mă simt, n.r.). Bine (am trecut de incident, n.r.), după cum se vede. Asta nu pot să vă spun (motivul ce a declanșat cearta dintre ea și iubit, n.r.). Nu (o să depun plângere, n.r.)”, a spus Daniel Crudu, potrivit Spynews.

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineaţa, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Ea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Universitar, unde medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-facial.

Recomandari