Căutare Live

David Beckham a împlinit 46 de ani. Imagine rară din adolescență cu fostul fotbalist

David Beckham, unul dintre cei mai celebri fotbaliști, a împlinit 46 de ani, iar o poză din adolescență cu el a surprins pe toată lumea.

David Beckham, unul dintre cei mai celebri fotbaliști, a împlinit 46 de ani, iar o poză din adolescență cu el a surprins pe toată lumea.

Getty

David Robert Joseph Beckham OBE, cunoscut pe numele de David Beckham, a împlinit pe data de 2 mai frumoasa vârstă de 46 de ani. Acesta se mândrește cu o familie superbă și cu o carieră memorabilă în lumea sportului, chiar dacă a ales să se retragă din activitate.

Citește și: David Beckham se pregătește să devină socru. Cine e și cum arată Nicola Peltz, viitoarea soție a lui Brooklyn Beckham

Încă din adolescență, fostul fotbalist a avut o pasiune pentru fotbal, drept dovadă stă o imagine din adolescență cu el, care a înduioșat inima internauților. Deși timpul a trecut, David Beckham și-a păstrat frumoasele trăsături ale feței.

Se pare că fostul fotbalist cucerea inima fetelor cu frumusețea lui încă din adolescență. Echipamentul roșu pe care a ales să îl poarte îi scotea în evidență cele mai frumoase trăsături, în special culoarea ochilor și părul blond.

Cum și-a început David Beckham cariera de fotbalist

David Beckham s-a născut în Leytonstone, în partea de est a Londrei, este fiul lui Ted Beckham și al Sandrei West. Acesta a moștenit pasiunea pentru fotbal și dragoste pentru Manchester United de la părinții lui, care au fost suporteri împătimiți ai lui FC Manchester United și mergeau des la stadionul Old Trafford pentru a urmări meciurile.

De asemenea, fostul fotbalist a urmat cursurile uneia din școlile de fotbal ale lui Bobby Charlton din Manchester, și i s-a dat șansa de a participa la un antrenament al lui FC Barcelona. În copilărie a jucat pentru o echipă locală, numită „The Ridgeway Rovers”, antrenată de tatăl său, Stuart Underwood și Steve Kirby.

În anul 1986, David Beckham a fost mascota lui Manchester United la un meci împotriva lui West Ham United, iar la vârsta de 13 ani s-a înscris la școala lui Manchester United și a semnat un contract cu juniorii clubului în 1991.

Fostul fotbalist a fost împrumutat la Preston North End timp de o lună în sezonul 1994-1995 pentru a căpăta experiență și a jucat în prima echipă a lui Manchester United pentru prima oară în Premier League, în data de 2 aprilie 1995, într-o remiză nulă cu Leeds United.

Citește și: Cum va arăta David Beckham la 75 de ani. Starul considerat cândva cel mai sexy bărbat în viață a fost îmbătrânit digital

David Beckham a jucat în toate meciurile din preliminarii și a fost selecționat în echipa națională a Angliei pentru Campionatul Mondial din 1998, din Franța.

Cum arată mama Elenei Gheorghe. Mărioara Man Gheorghe este o cântăreață superbă... Dan Capatos, dezvăluiri în premieră: "Băiatul meu a moștenit de la mine o afecțiune". Detaliile pe care foarte...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x