Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

De ce a murit Cornel Galeș, de fapt! Soțul Ilenei Ciuculete, detalii înfiorătoare din anchetă

 Cornel Galeș, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete, a murit în cursul zilei de 1 decembrie, în urma unui tragic accident de mașină. Totuși, un detaliu șocant poate schimba complet cursul anchetei. De ce a murit Cornel Galeș, de fapt?

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete

Vestea i-a șocat pe mulți, mai ales că Galeș afișa, în ultima vreme, o atitudine pozitivă și avea chiar planuri de-a se muta în străinătate cu noua sa iubită, Viviana.

Totuși, Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină în Spania, lângă Valencia, la scurt timp după ce a petrecut alături de niște prieteni, la ceea ce părea a fi o aniversare. Apropiații au declarat că bărbatul consumase câteva pahare de vin, cu câteva ore înainte de-a se sui la volanul mașinii.

"Adio prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire , am luat masa împreuna !! Odihnește în pace , alături de zâna ta !", este mesajul lui Adrian Stan, prietenul lui Cornel Galeș, în compania căruia s-a aflat duminica seara, înainte de accident.

Cornel Galeș alături de prieteni, cu puțin timp înainte de accident

Ulterior s-a descoperit faptul că Galeș, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete, nu purta centură în momentul în care s-a produs accidentul de mașină.

Apropiați ai acestuia au declarat faptul că un alt șofer a intrat în mașina în care se afla Galeș, alături de o altă persoană.

Ancheta va stabili dacă este sau nu Cornel Galeș vinovat de producerea acestui accident, pe fondul consumului de alcool.

Cornel Galeș alături de prieteni, cu puțin timp înainte de accident

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro